HVISK Cayman Shiny Strap Bag Chartreuse Yellow

Hjem>HVISK, TASKE, TASKER>HVISK Cayman Shiny Strap Bag Chartreuse Yellow

HVISK Cayman Shiny Strap Bag Chartreuse Yellow

kr. 499,00

WHISK CAYMAN SHINY PASTEL ORANGE

WHISK taske i en af de flotte moderigtige farver.

Farverig og rummelig crossbody taske i blankt imiteret krokodilleskind, der er foret med linned.

Nem at tage med og svinge på den ene skulder eller sæt crossbody. Den er lækker om komfortabel at have med rundt til hverdag og byture.

De findes i mange farver, prøv bare af se de andre farver der er her på vores webshop.

Whisk er et firma i stærkt fremdrift da de hurtig ser de nye tendenser.

 

Materiale: 100% Polyurethane

Taske: 17 x 21 x 5 cm.
Rem: 92 cm.

Kategorier: , ,

Beskrivelse

HVISK Cayman taske

En crossbody som denne HVISK Cayman taske er uundværlig. Det helt perfekte og allermest praktiske valg til både hverdag og fest. En crossbody taske sidder super komfortabelt, og kan placeres så den ikke kommer i vejen. Hverken for shopping, dans eller alt andet hverdagen byder på.

En crossbody taske som denne fede HVISK Cayman taske, kan fuldende ethvert outfit. Tasker er nemlig med til at sætte den sidste prik over i’et, som gør dit outfit fuldendt. Det fungerer både til funklede, farverige outfits, og til de mere afdæmpede og neutrale outfits. Kort sagt er fede crossbody tasker uundværlige i en garderobe, og man kan kun få for lidt af dem!

En accessorie som denne HVISK Cayman taskegør så meget for et outfit. Derfor kan man godt mene, at den er et form for smykke i helheden af outfittet. Kombinér derfor tasken med dine favoritsmykker, og en lækker og personlig finish. Eventuelt flere halskæder i flere længder sat sammen med en detaljerig halskæde, samt et par fede øreringe.

Du kan endda opbevare make-up og ekstra smykker i tasken, så du altid har mulighed for at tilføje detaljer til dit outfit! Få fingrene i din helt egen HVISK Cayman taske med det samme.

Denne model sidder højt oppe på hoften, da remmen har den perfekte korte længde.

Go to Top