STINE A Lowe Wawe Creol Earring Gold

kr. 320,00

Endnu en smuk ørering fra Stine A. Denne med to fine buede tråde.

18 karat forgyldt 925 sterling sølv

3 cm i diameter, 2,3 mm. tyk

 

Bemærk, prisen er pr. stk.

Beskrivelse

StineA Lowe Wawe Øreringe

Disse StineA Lowe Wawe Øreringe i forgyldt sterlingsølv, er smukke øreringe med et personligt look. De flotte som primære øreringe, i og med at de har personlighed og taler for sig selv. De fortjener opmærksomhed!
Det disse StineA Lowe Wawe øreringe kan bidrage til, er et lækkert detaljerigt, smukt og personligt look. Også i din egen sammensætning af dine favoritsmykker. Et af de smykker man først ser i forbindelse med dine øreringe, er halskæden. Det kunne være den enkle og elegante halskæde du bruger allermest eller en detaljerig kæde med et smukt vedhæng. Og naturligvis ringen, som altid følger dig på dine eventyr ud i hverdagen.

Styling

Derudover er der mange muligheder for at gøre disse StineA Lowe Wawe øreringe til en del af et look med en større helhed. Foruden at sætte dem sammen med smukke kæder, armbånd og ringe.
Har du flere huller i ørene, er det meget elegant og fint at anvende lettere øreringe ved siden af, for et luftigt og detaljerigt udtryk. Eksempelvis kædeøreringe er meget anvendt. De giver lidt længde og fine linjer til udtrykket. Find et fint eksempel her.
Derudover går man aldrig galt i byen med et par fine ørestikkere. Her kan du både vælge nogle helt fine, små diskrete ørestikkere. Eventuet med en klar sten, eller en sten der passer til dit outfit, for et flot finish. Og du kan vælge en lidt større ørestikker i flot design, med fine detaljer, som også har lidt personlighed.
Kan du forestille dig det? Alle disse muligheder kan du anvende helt som du har lyst til, og sådan som du synes er smukkest i dine øre.

Designeren bag smykket

Kvinden bag STINE A JEWELRY hedder Stine A Johansen. Hun er kreativ, omfavnende, rummelig, smilende og elsker livet! Det ses tydeligt i hendes legefulde design af mix og match-smykker.

Hun holder til nord for København i en smuk villa, som er omringet af natur med smukke, gamle træer og udsigt til en sø. Hendes showroom er som en legeplads med smykker over det hele, vintagemøbler blandet med nye designs og personlig, sofistikeret kunst med et hint af barnlighed i rammer på gulv og vægge. Der findes ikke et hyggeligere sted.

Inspiration

Hvis Stine A ikke var blevet smykkedesigner, ville hun sikkert sælge entusiasme. Hun får løbende idéer til nye designs – de kommer endda til hende i hendes drømme, og når hun dyrker yoga. Sådan er det nok bare at være nonstop fuldtidsdesigner.

I sin fritid bruges hendes entusiasme på at danse og male, når hun ikke kaster sine enorme mængder kærlighed på hendes datter og mand.

Du kunne også være interesseret i...

Go to Top