HALSKÆDER

>>HALSKÆDER

Halskæder

Hos Link finder du halskæder til enhver smag, i mange forskellige længer og kvaliteter. Vi har både kæder i forgyldt, sølv og oxideret, så der er altid lige det du leder efter.

Skab dit eget personlige unikke look, med en smuk halskæde om halsen. Vi har både elegante, feminine og rå kæder, så du kan finde lige præcis den halskæde du drømmer om. Kun din egen fantasi sætter grænser for hvad der er muligt. Vi har halskæder fra alle de mest populære danske brands Stine A, Pernille Corydon, Julie Sandlau, Enamel og mange flere.

Glem ikke at tag et kig på vores egne smukke smykke mærke Lemontree, dansk design og et moderne og tidsløst udtryk. Her finder du både kæder, øreringe, armbånd, ringe og vedhæng til enhver lejlighed.

Husk at vi hos Link har gratis fragt over 200 kr, og selvfølge pakker dine gave smukt ind.

Gå på oplevelse blandt alle vores smukke kæder herunder

 • Flot facetteret kugle halskæde i forgyldt sterlingsølv. 1,2 mm. Findes også i kraftigere 1,5 mm. Flot klassisk design. Flot både med og uden vedhæng. Når kæden som her er facetteret, er den mere levende at se på end de blanke. Giver et meget flot udtryk. Lavet i Italien. Kæden findes i flere længder fra 40 cm til 100 cm. Leveres i æske.
 • Halskæde med flere længder. Her i flot facetteret kugle. Når den er faceteret er den meget mere 'levende' at se på ...fanger lyset bedreend hvis det er kugle der er helt glat. Meget praktisk da du altid lige kan ændre længden, så det passer til tøj eller vedhæng... Der er 3 små låse bagpå.. 40 cm , 42 cm, 45 cm. Sterlingsølv eller forgyldt sterlingsølv. Vi får disse halskæder produceret i Italien. Leveres i æske.
 • Halskæde med flere længder. Her i den klassiske venezia eller box kæde. Meget praktisk da du altid lige kan ændre længden, så det passer til tøj eller vedhæng… Der er 3 små låse bagpå.. 40 cm, 42 cm, 45 cm. Sterlingsølv eller forgyldt sterlingsølv. Vi får disse halskæder produceret i Italien. Leveres i æske.
 • Lemontree Sterlingsølv halskæde med flere længder. Her i flot facetteret kugle. Når den er facetteret er den meget mere ‘levende’ at se på …fanger lyset bedre end hvis det er en kugle der er helt glat. Længden kan justeres og det er jo meget praktisk da du altid lige kan ændre længden, så det passer til tøj eller vedhæng… Brug halskæden alene, sæt et eller to vedhæng på eller sæt gerne flere halskæder sammen i flere længder..Hvis du har flere halskæder med vedhæng i, er det ofte bedst at lade det største vedhæng hænge nederst.. Der findes også armbånd i samme design fra Lemontree. Armbånd der også kan justeres... Der er 3 små låse bagpå.. 50 cm,  55 cm, 60 cm. Sterlingsølv eller forgyldt sterlingsølv. Vi får disse Kugle halskæder produceret i Italien. Leveres i æske.
 • Halskæde med flere længder. Her i den klassiske venezia eller box kæde som nogen også kalder den. Meget praktisk da du altid lige kan ændre længden, så det passer til tøj eller vedhæng… Der er 3 små låse bagpå.. 50 cm, 55 cm, 60 cm. Sterlingsølv eller forgyldt sterlingsølv. Vi får disse halskæder produceret i Italien. Leveres i æske.
 • Halskæde med flere længder. Her i flot facetteret kugle. Når den er facetteret er den meget mere 'levende' at se på ...fanger lyset bedre end hvis det er kugle der er helt glat. Meget praktisk da du altid lige kan ændre længden, så det passer til tøj eller vedhæng... Der er 2 små låse bagpå.. 70 cm , 80 cm. Sterlingsølv eller forgyldt sterlingsølv. Vi får disse halskæder produceret i Italien. Leveres i æske.
 • Halskæde med flere længder. Her i den klassiske venezia eller box kæde som nogen også kalder den. Meget praktisk da du altid lige kan ændre længden, så det passer til tøj eller vedhæng… Der er 2 små låse bagpå.. 70 cm , 80 cm. Sterlingsølv eller forgyldt sterlingsølv. Vi får disse halskæder produceret i Italien. Leveres i æske.
 • Meget flotte og hippe halskæder med bogstaver.. De kommer senere i sølv belagt...skriv endelig til os hvis det er sølvbelagt i ønsker.. Kort kæde 42 cm + vedhænget der er 2,5 cm . Materialet er bijouteri, Sølv- og guldbelagt Bogstav er 25 mm højt Flg. bogstaver indgår IKKE i serien: Q – W – X – Y – Z – Æ – Ø – Å
 • Luna Star Necklace Månen er nattens pejlemærke, som skaber lys i mørket og sætter drømmene fri. Med Luna Collection får du en hel himmel fuld af individuelle kombinationsmuligheder. Længde: 40-48 cm, justerbar Vedhæng: 6 mm n-180-s
 • Luna Star Necklace Månen er nattens pejlemærke, som skaber lys i mørket og sætter drømmene fri. Med Luna Collection får du en hel himmel fuld af individuelle kombinationsmuligheder. Længde: 40-48 cm, justerbar Vedhæng: 6 mm n-180-gp
 • TIMES GONE BY COLLECTION Eon halskæde. Rigtig fin halskæde i Pernille Corydon stil. Et meget flot design med samspillet i det slebne og polerede sølv. Findes i en hel serie med armbånd, halskæde, ring og øreringe Findes i sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv. Str: 40-48 cm, justerbar Vedhæng: 8/12 mm n-215-gp
 • TIMES GONE BY COLLECTION Eon halskæde. Rigtig fin halskæde i Pernille Corydon stil. Et meget flot design med samspillet i det slebne og polerede sølv. Findes i en hel serie med armbånd, halskæde, ring og øreringe Findes i sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv. Str: 40-48 cm, justerbar Vedhæng: 8/12 mm n-215-s
 • Pernille Corydon Daylight Necklace Short gold

  Daylight Necklace Short

  DAYLIGHT COLLECTION Den fine halskæde er flot både alene og sammen med andre halskæder... Pernille Corydon har sagt om denne serie: 'Daylight kollektionen er drevet af lysets skønhed. Vi elsker mødet mellem lys og stærke former, og vi elsker at omdanne disse visuelle møder til smukke smykker.' Daylight halskæde kort. Halskæden findes også i en lang model... Str: 40-48 cm, justerbar Vedhæng: 22 mm Findes i flere farver.. I serien findes også øreringe, fingerring og armbånd n-570-gp
 • Daylight Necklace Short DAYLIGHT COLLECTION Pernille Corydon har sagt om denne serie: 'Daylight kollektionen er drevet af lysets skønhed. Vi elsker mødet mellem lys og stærke former, og vi elsker at omdanne disse visuelle møder til smukke smykker.' Daylight halskæde kort. Halskæden findes også i en lang model... Str: 40-48 cm, justerbar Vedhæng: 22 mm Findes i flere farver.. I serien findes også øreringe, fingerring og armbånd n-570-s
 • De dråbeformede smykker har en speciel betydning for Pernille Corydon da det var nogle af de første styles hun skabte. Dråberne giver et stærkt og feminint udtryk og kan sagtens stå alene, men bæres også fint med andre styles.

  Smuk og klassisk halskæde med to dråber i forskellig størrelse.

  Sterlingsølv

  Længde: 80 cm, Vedhæng: 40 mm

   n-144-s
 • De dråbeformede smykker har en speciel betydning for Pernille Corydon da det var nogle af de første styles hun skabte. Dråberne giver et stærkt og feminint udtryk og kan sagtens stå alene, men bæres også fint med andre styles. Smuk og klassisk halskæde med to dråber i forskellig størrelse. Forgyldt Sterlingsølv Længde: 80 cm, Vedhæng: 40 mm  n-144-s
 • MAGICAL MOMENTS COLLECTION
  Det simple design gør kæden oplagt til sammensætning med andre kæder, for et fint spil. Eksempelvis Pernille Corydons kæder Ellen, Therese eller Elinor – eller dine favoritter i dit smykkeskrin. Se også vores eget brand Lemontree, for elegante og fine kæder til sammensætning.
  Pernille Corydon har designet denne halskæde med tanker på den forsvundne tid, hvor vi kiggede efter elegant skønhed i vore bedstemødres smykkeskrin. Dermed taler kæden til både skønhed og talrige smukke minder. Vi er så vilde med den nye stil fra denne talentfulde designer – hun imponerer hver gang!   Til Therese kæden, findes også et matchende armbånd. Både i forgyldt- og sterlingsølv. Find direkte link under produktbeskrivelsen længere nede på siden.
  Str: 45 cm n-693-s
 •  
  MAGICAL MOMENTS COLLECTION
  Det simple design gør kæden oplagt til sammensætning med andre kæder, for et fint spil. Eksempelvis Pernille Corydons kæder Ellen, Therese eller Elinor - eller dine favoritter i dit smykkeskrin. Se også vores eget brand Lemontree, for elegante og fine kæder til sammensætning.
  Pernille Corydon har designet denne halskæde med tanker på den forsvundne tid, hvor vi kiggede efter elegant skønhed i vore bedstemødres smykkeskrin. Dermed taler kæden til både skønhed og talrige smukke minder. Vi er så vilde med den nye stil fra denne talentfulde designer – hun imponerer hver gang!   Til Therese kæden, findes også et matchende armbånd. Både i forgyldt- og sterlingsølv. Find direkte link under produktbeskrivelsen længere nede på siden.
  Str: 45 cm n-693-gp
 •  
  MAGICAL MOMENTS COLLECTION
  Det simple design gør kæden oplagt til sammensætning med andre kæder, for et fint spil. Eksempelvis Pernille Corydons kæder Ellen, Thea eller Elinor, eller dine favoritter i dit smykkeskrin. Se også vores eget brand Lemontree, for elegante og fine kæder til sammensætning.
  Pernille Corydon har designet denne halskæde med tanker på den forsvundne tid, hvor vi kiggede i vore bedstemødres smykkeskrin. Dermed taler kæden til skønhed og talrige smukke minder. Vi er så vilde med den nye stil fra denne talentfulde designer - hun imponerer hver gang!   Til Therese kæden, findes også et matchende armbånd. Både i forgyldt- og sterlingsølv. Find direkte link under produktbeskrivelsen længere nede på siden. Str: 47 cm n-694-s
 •  
  MAGICAL MOMENTS COLLECTION
  Det simple design gør kæden oplagt til sammensætning med andre kæder, for et fint spil. Eksempelvis Pernille Corydons kæder Ellen, Thea eller Elinor, eller dine favoritter i dit smykkeskrin. Se også vores eget brand Lemontree, for elegante og fine kæder til sammensætning.
  Pernille Corydon har designet denne halskæde med tanker på den forsvundne tid, hvor vi kiggede i vore bedstemødres smykkeskrin. Dermed taler kæden til skønhed og talrige smukke minder. Vi er så vilde med den nye stil fra denne talentfulde designer – hun imponerer hver gang!   Til Therese kæden, findes også et matchende armbånd. Både i forgyldt- og sterlingsølv. Find direkte link under produktbeskrivelsen længere nede på siden.
  Str: 47 cm n-694-gp
 • SMALL PIECES OF EVERYDAY BEAUTY

  TIMES GONE BY COLLECTION 2018

  Loop Necklace

  Den meget elegante Loop halskæde. Brug den alene eller sammen med andre items fra samme collection. De fleste af Pernille Corydons smykker er samme matte/slebne overflade, så alt er meget nemt at sætte sammen. Disse nye er dog i højglans og med shine…og passer flot sammen med alt.
  “Smykkerne i denne kollektion er inspireret af vintage smykker og er en hyldest til tiden der går og de øjeblikke vi gerne vil mindes. ” Str: 55-65 cm, justerbar Vedhæng: 50 mm n-189-s
 • SMALL PIECES OF EVERYDAY BEAUTY

  TIMES GONE BY COLLECTION 2018

  Loop Necklace

  Den meget elegante Loop halskæde. Brug den alene eller sammen med andre items fra samme collection. De fleste af Pernille Corydons smykker er samme matte/slebne overflade, så alt er meget nemt at sætte sammen. Disse nye er dog i højglans og med shine…og passer flot sammen med alt.
  "Smykkerne i denne kollektion er inspireret af vintage smykker og er en hyldest til tiden der går og de øjeblikke vi gerne vil mindes. " Str: 55-65 cm, justerbar Vedhæng: 50 mm n-189-gp
 • NORTH COLLECTION
  Raindrop smykkerne er inspireret af den islandske natur. Det magiske møde mellem den tidsløse dråbeform og vandets reflektioner når lyset rammer overfladen.
  Meget flot Raindrop halskæde. Hele Raindrop serien har 2 forskellige overflader på vedhængene, så det reflekterer flot i lyset. En mat og en poleret overflade.. Halskæden kan justeres i flere længder.. Der findes halskæde, øreringe, ørestikkere i serien. Og en serie der matcher med farvet emalje..     Str: 40-48 cm justerbar Vedhæng: 40 mm
  n-680-s
 • NORTH COLLECTION
  Raindrop smykkerne er inspireret af den islandske natur. Det magiske møde mellem den tidsløse dråbeform og vandets reflektioner når lyset rammer overfladen.
  Meget flot Raindrop halskæde. Hele Raindrop serien har 2 forskellige overflader på vedhængene, så det reflekterer flot i lyset. En mat og en poleret overflade.. Halskæden kan justeres i flere længder.. Der findes halskæde, øreringe, ørestikkere i serien. Og en serie der matcher med farvet emalje..     Str: 40-48 cm justerbar Vedhæng: 40 mm
  n-680-gp