ENAMEL Copenhagen Lola Perla Confident Bracelet Forgyldt Sterlingsølv

Hjem>En-Armbånd, SMYKKER, ARMBÅND, Enamel>ENAMEL Copenhagen Lola Perla Confident Bracelet Forgyldt Sterlingsølv

ENAMEL Copenhagen Lola Perla Confident Bracelet Forgyldt Sterlingsølv

kr. 400,00

Enamel Copenhagen Lola Perla Confident Bracelet

 

Lola Perla Confident Bracelet fra Enamel Copenhagen er det fineste armbånd. De ægte ferskvandsperlerne er unikke og kan variere i design og størrelse. Her er brugt forskellige grønne nuancer og beige i emaljen.

Lola Perla serien er udsprunget af de meget populære Lola smykker.

Det er flot alene og nemt at kombinere med dine andre armbånd.

 

Armbåndet har et mål på 15,5 + 2  cm da der er forlængerstykke på.

Der findes også halskæde og øreringe i samme serie.

Du kan se Lola halskæden i samme farve lige her:  https://ditlink.dk/vare/enamel-copenhagen-lola-glory-necklace-forgyldt-sterlingsoelv/

 

Hvis du har behov for det kan du også købe et ekstra forlænger stykke lige her :  https://ditlink.dk/vare/enamel-copenhagen-extender-chain-forgyldt-sterlingsoelv/

 

 

Lola Perla Confident

Mål: 15,5 + 2 cm

Materiale : 925 sterling sølv,  belagt med 18 karat guld, emalje, ferskvandsperler

Varenummer B81G

Beskrivelse

Hvis du mangler smykker er Enamel Copenhagen et rigtigt godt bud. De har smykker der passer godt til hverdag, som for eksempel Lola serien med de flotte farvede emalje kugler i alle mulige forskellige farver. Og Enamel Copenhagen Lola Perla Confident Bracelet  som du ser her er både klassisk pæn og med et twist af nogen skævt. Aller perler er unikke og kan derfor variere i størrelse og farve.

Se feks Lola armbåndet lige her i rainbow farven : https://ditlink.dk/vare/enamel-copenhagen-lola-bracelet-rainbow-forgyldt-sterlingsoelv/

De store statement smykker som Wave og Windy øreringene er fantastisk flotte De er en selvfølge til fest – men kan sagtens bruges til daglig..

Du vil altid kunne finde et smykke der passer til dit tøj eller taske, da her er smykker i rigtig mange farver. Om du er ung eller ‘ældre’ vil du kunne finde dit nye yndlingssmykke hos Enamel Copenhagen. Der kommer nye kollektioner flere gange om året. Og der er altid flotte nye style med i kollektionen.

Hvornår startede Enamel Copenhagen ?

Enamel Copenhagen startede i 2012 med emalje smykker. Man kan arbejde med både kold  https://da.frwiki.wiki/wiki/%C3%89mail_%C3%A0_froid og varm emalje. Emalje har de i utrolig mange farver: gul, rød, grøn, blå, sort, orange, hvid, creme… Enamel Copenhagen Lola Perla Confident Bracelet som du ser hermed forskellige flotte farver.

Nu har de også flotte ferskvandsperler og andre ægte sten i deres halskæder, armbånd, øreringe, ankelkæder og fingerringe.

Som noget rigtig smart har de forlænger kæder i forskellige længder og design du kan købe. Hvis armbåndet eller halskæden ikke er lang nok sætter du bare en forlænger kæde på og du har så 5-8 cm ekstra længde. Brug den også hvis du har et armbånd du gerne vil bruge som ankelkæde om sommeren.

Du kan jo også bruge forlænger stykkerne på de smykker du allerede har. Du kan se den mest populære forlænger kæde lige her :  https://ditlink.dk/vare/enamel-copenhagen-extender-chain-forgyldt-sterlingsoelv/ 

Smykker fra Enamel Copenhagen er flotte smykker i god kvalitet til den prisbevidste kunde. Materialer og design er der kræset om.

Go to Top