STINE A Petit Love Heart Yellow Enamel Gold

Hjem>SMYKKER, ØRERINGE, STINE A, SA ØRERINGE>STINE A Petit Love Heart Yellow Enamel Gold

STINE A Petit Love Heart Yellow Enamel Gold

kr. 180,00

PETIT LOVE HEART EARRING

Meget fin lille hjerteørestik med gul emalje i hjertet.

Den er smuk ved siden af en mere fyldig ørering, eller alene. Den er også sjov at placere højere oppe på øret, hvis du har ekstra huller der.

De findes også med lyserød emalje. Find dem her eller i forslagene under produktbeskrivelsen længere nede på siden. Her finder du også information om designen, samt stylingstips.

 

18 karat forgyldt sterling sølv med emalje

3 x 3 mm

 

Bemærk, prisen er pr. stk.

Beskrivelse

StineA Petit Love Heart Øreringe

Disse StineA Petit Love Heart Øreringe i forgyldt sterlingsølv, er smukke øreringe med et stilet look. De er et sæt øreringe, som kan bruges alene for et let og roligt udtryk, når du eksempelvis har et simpel outfit på. Derudover er de oplagte til at bruge i sammensætning med flere, hvis du har mere end ét hul i hvert øre.
Disse StineA Petit Love Heart Øreringe kan nemlig bidrage til, er et lækkert detaljerigt, smukt og personligt look. Også i din egen sammensætning af dine favoritsmykker. Et af de smykker man først ser i forbindelse med dine øreringe, er halskæden. Det kunne være den enkle og elegante halskæde du bruger allermest eller en detaljerig kæde med et smukt vedhæng. Og naturligvis ringen, som altid følger dig på dine eventyr ud i hverdagen.

Derudover er der de mange muligheder for at gøre disse StineA Petit Love Heart Øreringe til en del af et look med en større helhed. Har du, som nævnt, flere huller i ørene, er det meget elegant og fint at anvende lettere øreringe, for et luftigt og detaljerigt udtryk. Eksempelvis kæde-øreringe, som også har lidt længde (se eksempel her), eller andre ørestikkere er rigtig gode hertil. Kan du forestille dig det? Der er mange muligheder, og du kan nemt anvende netop dine favoritter.

Designeren bag StineA Petit Love Heart Øreringe

Kvinden bag STINE A JEWELRY hedder Stine A Johansen. Hun er kreativ, omfavnende, rummelig, smilende og elsker livet! Det ses tydeligt i hendes legefulde design af mix og match-smykker.

Hun holder til nord for København i en smuk villa. Hendes hjem er omgivet af smuk og inspirerende natur, med gamle træer og udsigt til en smuk sø. Hendes showroom er som en legeplads fyldt med alle de smykker du drømmer om. I lokalet er vintagemøbler blandet med nye designs og personlig, sofistikeret kunst. Kunst med et hint af barnlighed, i rammer på gulv og vægge. Du kan lede længe efter et hyggeligere sted.

Inspiration

Hvis Stine A ikke var blevet smykkedesigner, ville hun sikkert sælge entusiasme. Gennem drømme og under yoga i behagelige omgivelser, kommer nye kreative idéer om designs til hende. Sådan er det nok at være nonstop fuldtidsdesigner.

I sin fritid fremgår hendes entusiasme når hun danser og maler. Når hun altså ikke kaster sin kærlighed over sin familie, bestående af sin mand og deres datter.

Du kunne også være interesseret i...

Go to Top