STINE A One Dot Open Creol Gold

Hjem>SMYKKER, ØRERINGE, STINE A, SA ØRERINGE>STINE A One Dot Open Creol Gold

STINE A One Dot Open Creol Gold

kr. 240,00

ONE DOT OPEN CREOL

En åben creol med en hvid zirkon. Det er en så flot og enkel ørering.
Den er utrolig nem at sætte i øret, og tilføjer smuk elegance til dit outfit.

Brug den som primær ørering, eller anvend den i dine ekstra huller ved siden af en større ørering. Sådan kan du skabe dit eget personlige look med en simpel ørering.

 

Sterling sølv

Hvid zirkon

Mål: 2 x 1,5, cm

Bemærk, prisen er pr. stk.

Bemærk også at der ingen lås hører med. Du kan tilkøbe en lille, nærmest usynlig, gummi-lås du kan sætte bag på alle dine ørehænger så de ikke kan falde ud. Find dem til 5 kr. her.

Beskrivelse

StineA One Dot Open Creol Sølvøreringe

Disse StineA One Dot Open Creol Sølvøreringe i forgyldt sterlingsølv, er smukke øreringe med et stilet look. De er et sæt øreringe, som kan bruges alene for et let og roligt udtryk, når du eksempelvis har et simpel outfit på. Derudover er de oplagte til at bruge i sammensætning med flere, hvis du har mere end ét hul i hvert øre.
Disse StineA One Dot Open Creol Sølvøreringe kan nemlig bidrage til, er et lækkert detaljerigt, smukt og personligt look. Også i din egen sammensætning af dine favoritsmykker. Et af de smykker man først ser i forbindelse med dine øreringe, er halskæden. Det kunne være den enkle og elegante halskæde du bruger allermest eller en detaljerig kæde med et smukt vedhæng. Og naturligvis ringen, som altid følger dig på dine eventyr ud i hverdagen.

Derudover er der de mange muligheder for at gøre disse StineA One Dot Open Creol Sølvøreringe til en del af et look med en større helhed. Har du, som nævnt, flere huller i ørene, er det meget elegant og fint at anvende lettere øreringe, for et luftigt og detaljerigt udtryk. Eksempelvis kæde-øreringe, som også har lidt længde (se eksempel her), eller andre ørestikkere er rigtig gode hertil. Kan du forestille dig det? Der er mange muligheder, og du kan nemt anvende netop dine favoritter.

Designeren bag StineA One Dot Open Creole Øreringe

Kvinden bag STINE A JEWELRY hedder Stine A Johansen. Hun er kreativ, omfavnende, rummelig, smilende og elsker livet! Det ses tydeligt i hendes legefulde design af mix og match-smykker.

Hun holder til nord for København i en smuk villa. Hendes hjem er omgivet af smuk og inspirerende natur, med gamle træer og udsigt til en smuk sø. Hendes showroom er som en legeplads fyldt med alle de smykker du drømmer om. I lokalet er vintagemøbler blandet med nye designs og personlig, sofistikeret kunst. Kunst med et hint af barnlighed, i rammer på gulv og vægge. Du kan lede længe efter et hyggeligere sted.

Inspiration

Hvis Stine A ikke var blevet smykkedesigner, ville hun sikkert sælge entusiasme. Gennem drømme og under yoga i behagelige omgivelser, kommer nye kreative idéer om designs til hende. Sådan er det nok at være nonstop fuldtidsdesigner.

I sin fritid fremgår hendes entusiasme når hun danser og maler. Når hun altså ikke kaster sin kærlighed over sin familie, bestående af sin mand og deres datter.

Du kunne også være interesseret i...

Go to Top