Stine A Petit Harlekin Earring Forgyldt Sterlingsølv

Hjem>SMYKKER, ØRERINGE, STINE A, SA ØRERINGE>Stine A Petit Harlekin Earring Forgyldt Sterlingsølv

Stine A Petit Harlekin Earring Forgyldt Sterlingsølv

kr. 180,00

Petit Harlekin Earring

 

En lille enkelt rhombeformet ørestik med en hvid zirkon. Så nem at bruge også i de øverste huller. Stine A har et væld af flotte, sjove, små ørestik så du aldrig mangler inspiration..

Disse design findes også i forgyldt og hvis du har lyst kan du se dem lige her:

Prisen er pr. stk.

18 karat forgyldt sterling sølv, hvid zirkon
Mål: 5 mm.
1020-02-s

Beskrivelse

Skønne legefulde smykker til os der tør lidt mere. Kvinden bag STINE A JEWELRY hedder Stine A Johansen. Hun er kreativ, omfavnende, rummelig, smilende og elsker livet! Det ses tydeligt i hendes legefulde design af mix og match-smykker. Der er smykker til enhver lejlighed, hverdag eller fest. Kombiner alle Stine A ‘ s smykker med dine andre smykker, nye som gamle. Smykkerne er lavet i sterlingsølv eller sterlingsølv belagt med guld. Ædelsten i alle farver og former. Og et væld af ferskvandsperler, både klassiske hvide men også legefulde farver og faconer. Det er meget nemt at kombinere med dit outfit i tøj og tasker, da alt er tilladt i Stine A’ s verden.. Der er utrolig god holdbarhed i det forgyldte i hendes smykker. Og sammenligner man prisen med andre brands,  får man meget for pengene. Vi elsker Stine A og har et stort udvalg, og er det ikke lige på lager skaffer vi det hurtigt hjem.

Stine A holder til nord for København i en smuk villa, som er omringet af natur med smukke, gamle træer og udsigt til en sø. Hendes showroom er som en legeplads med smykker over det hele, vintagemøbler blandet med nye designs og personlig, sofistikeret kunst med et hint af barnlighed i rammer på gulv og vægge. Der findes ikke et hyggeligere sted.

Hvis Stine A ikke var blevet smykkedesigner, ville hun sikkert sælge entusiasme. Hun får løbende idéer til nye designs – de kommer endda til hende i hendes drømme, og når hun dyrker yoga. Sådan er det nok bare at være nonstop fuldtidsdesigner.

I sin fritid bruges hendes entusiasme på at danse og male, når hun ikke kaster sine enorme mængder kærlighed på hendes datter og mand.

Yderligere information

Ring Størrelse

,

Go to Top