RUDOLPH CARE Signature Notes Huile De Parfum Purse Edition

Hjem>HUDPLEJE, DUFT, RUDOLPH CARE, RC DUFT>RUDOLPH CARE Signature Notes Huile De Parfum Purse Edition

RUDOLPH CARE Signature Notes Huile De Parfum Purse Edition

kr. 245,00

Signature Notes er duften af Rudolph Care. Feminin, sofistikeret og underspillet. Lette, flygtige molekyler åbner duften med sprøde, grønne topnoter. Bløde, beroligende og let pudrede hjertenoter af bomuld og iris akkommoderer duften, som afrundes af dybe, varme bundnoter af vanilje. En perfekt balance mellem det sprudlende, friske grønne og det varme, sensuelle i én yndefuld duft.

Signature Notes Huile de Parfum er en ren og eksklusiv parfumeolie – skabt med naturlige og økologiske ingredienser uden de 26 deklarationspligtige allergene parfumestoffer. Olien er tilsat et strejf af E-vitamin, økologisk mandel-, acai- og havtornolie, og duften er forbeholdt den kvinde, der bærer den, og de få, der kommer tæt på hende.

 

Tænk på din parfume som en del af din garderobe. Vær omhyggelig, når du tager den på – præcis som med dit fineste stykke lingeri eller et par kostbare silkestrømper.

Påfør Signature Notes Huile de Parfum på indersiden af dine håndled og albuer, i knæhaser og ved øreflipperne. Dér, hvor pulsen slår.

Ønsker du en mere dyb og intens duftoplevelse, så byg din duft op i lag med Signature Notes Huile de Parfum og afslut med at spraye generøst af Signature Notes Eau de Parfum

Beskrivelse

8 ml

  1. runus Amygdalus Dulcis Oil* (Sweet Almond Oil)
  2. Parfum (Natural)
  3. Tocopherol (E-vitamin)
  4. Euterpe Oleracea Fruit Oil* (Acai Oil)
  5. Hippophae Rhamnoides Fruit Oil* (Sea Buckthorn Oil)

*ingredients from organic farming

100% of the total ingredients are from natural origin
79% of the total ingredients are from organic farming

  1. Nordic Swan Ecolabel
Go to Top