RUDOLPH CARE Signature Notes Eau De Parfum 50 ml

Hjem>HUDPLEJE, DUFT, RUDOLPH CARE, RC DUFT>RUDOLPH CARE Signature Notes Eau De Parfum 50 ml

RUDOLPH CARE Signature Notes Eau De Parfum 50 ml

kr. 495,00

Signature Notes er duften af Rudolph Care. Feminin, sofistikeret og underspillet. Lette, flygtige molekyler åbner duften med sprøde, grønne topnoter. Bløde, beroligende og let pudrede hjertenoter af bomuld og iris akkommoderer duften, som afrundes af dybe, varme bundnoter af vanilje. En perfekt balance mellem det sprudlende, friske grønne og det varme, sensuelle i én yndefuld duft.

Signature Notes Eau De Parfum er en 100% naturlig parfume uden de 26 deklarationspligtige allergene parfumestoffer. Det er en eksklusiv duft, forbeholdt den kvinde, der bærer den, og de få, der kommer tæt på hende.

Brugerguide: Tænk på din parfume som en del af din garderobe. Vær omhyggelig, når du tager den på – præcis som med dit fineste stykke lingeri eller et par kostbare silkestrømper.

Signature Notes Eau de Parfum er en naturlig parfume skabt for mere generøst brug. Spray let over hele kroppen og lad de sprudlende, bløde og varme duftnoter omfavne dig og smelte sammen med din naturlige duft.

Ønsker du en mere dyb og intens duftoplevelse, så byg din duft op i lag med Signature Notes Huile de Parfum. Start med at påføre Signature Notes Huile de Parfum på indersiden af dine håndled og albuer, i knæhaser og ved øreflipperne. Dér, hvor pulsen slår. Afslut med at spraye generøst af Signature Notes Eau de Parfum som en let og opfriskende, naturlig parfume.

Tip fra Andrea: 

Signature Notes er en stille og perfekt, balanceret duft, som indhyller én, uden at forstyrre. Jeg bruger Eau de Parfume generøst over hele kroppen og lader den naturlige parfume udfolde sig i samspillet mellem min lotion/olie og min naturlige kropsduft”

Beskrivelse

50 ml

  1. Alcohol**
  2. Parfum (Natural)
  3. Aqua
  4. Vitis Vinifera Fruit Water* (Grape seed extract)

* ingredients from organic farming
** made using organic ingredients

100% of the total ingredients are from natural origin
80% of the total ingredients are from organic farming

  1. Nordic Swan Ecolabel
Go to Top