RUDOLPH CARE Lips by Rudolph Care | Andrea

RUDOLPH CARE Lips by Rudolph Care | Andrea

kr. 245,00

Andrea (02) er en læbebalsam og lipgloss, som forener intens næring og pleje med en rød-brunlig glød og et fugtmættet og glossy look. Med sit høje indhold af blandt andet økologisk sheasmør og olier fra granatæblekerner og açaibær har lipglossen samme plejende egenskaber som et læbeserum.

Lips by Rudolph Care sætter en helt ny standard for pleje og lipgloss – og er den første af sin slags til at forene miljømærket Svanemærket og den økologiske certificering Ecocert Cosmos Organic. Derfor er Lips by Rudolph Care ikke en lipgloss, du har prøvet før. Den er 100% naturlig, uden parfume, konservering og syntetisk farve – med pleje, næring og omsorg som førsteprioritet.

Vælger du Elisabeth 01, får du en transparent gloss, som underbygger dine læbers naturlige farve. Vælger du Josephine (04), får du en diskret rosa tone. Og vælger du Andrea (02), får en anelse mere rød farve, men stadig samme strålende gloss-effekt.

Filosofien bag Lips by Rudolph Care er, at produkterne frem for alt skal være plejende, nærende og fugtgivende læbeprodukter – tilsat en diskret tone. Farverne, vi bruger i Lips by Rudolph Care, er alle fødevaregodkendt.

5 ml.

Beskrivelse

Effekt

Andrea er blandt andet rig på olier fra hindbær- og granatæblekerner, honningekstrakt, sheasmør, salturtekstrakt, bivoks og açaiolie, som i samspil skaber den bedste effekt, et læbeprodukt kan have; velplejende læber – nu og på lang sigt. Derudover har produktet en strålende gloss-effekt fra de naturlige ingredienser samt en rød tone, som fremhæver dine læbers naturlige farve.

Duft

Andrea er parfumefri. Derfor dufter produktet kun af de ingredienser, det består af. Faktisk er alle Rudolph Cares produkter til læberne 100% parfumefri.

Look

Andrea er tilsat en tone af rød, som fremhæver og understreger dine læbers naturlige farve. Alle Lips-produkterne er 100% naturlige og forener Svanemærket og Ecocert Cosmos Organic, som sætter gode og vigtige begrænsninger for brugen af emulgerende stoffer. Derfor kan du opleve, at din gloss marmorerer en smule i emballagen. Dette har ingen konsekvens for produktets effekt og pleje, og den forsvinder som regel, når du bruger din gloss jævnligt og øger cirkulationen i emballagen. Tænk på den naturlige marmorering som din sikkerhed for, at det, du smører på dine læber, ikke indeholder mistænkt skadelig kemi, og tager kærligt hensyn til din krop og til naturen.

Konsistens

Da Andrea Elisabeth Rudolph udviklede Lips by Rudolph Care var det med ambitionen om at skabe et produkt, som hverken klistrer eller udtørrer læberne. Derfor er Andrea en blød, fugtgivende, non-stick lipgloss, som du kan have med dig overalt.

Certificeringer

Andrea bærer miljømærket Svanemærket og den økologiske certificering Ecocert Cosmos Organic, som sikrer din og naturens sundhed i en fuldendt livscyklus.

Ricinus communis seed oil*(castorolie), Butyrospermum Parkii Butter*(sheasmør), Glycerin**(plantebaseret), Hydrogenated Castor Oil, Hydroxystearic/Linolenic/Oleic Polyglycerides, Cera Alba*(bivoks), Lanolin, Punica Granatum Seed Oil*(granatæblekerneolie), Rubus Idaeus Seed Oil*(hindbærkerneolie), Euterpe Oleracea Fruit Oil*(açaiolie), Linoleic Acid, Mica (mineralsk glitter), Mel*(honning), Sucrose*, Aqua, Copernicia Cerifera Cera (carnauba), Glucose**, Fructose**, Caprylic/Capric Triglyceride, Oleic Acid (Omega-9), Tocopherol (Vitamin E), Palmitic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil (solsikkeolie), Stearic Acid, Salicornia Herbacea Extract (salturt), Sodium Chloride, Linolenic Acid (Vitamin F), CI 77491 (naturlig farve)

*Ingredients from organic farming

**Made using organic ingredients

100% natural origin of total
82% of the total ingredients are from organic farming

Go to Top