RUDOLPH CARE Acai Body Scrub

RUDOLPH CARE Acai Body Scrub

kr. 325,00

Inspirationen til Acai Body Scrub kommer fra Brasilien, hvor sandet er så fint, at en gåtur langs stranden efterlader dine fødder bløde og perfekt eksfolierede. Den følelse og effekt har vi puttet på tube.

Den smukke, ravfarvede scrub forvandles til blødt, hvidt cremeskum, når den masseres ind i den fugtige hud – og ved kontakt med vand bliver den til en plejende lotion.

Mærk, hvordan det finmalede granulat af abrikos- og acaikerner nænsomt fjerner døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen, så cellefornyelsen kvikkes op, og huden får en sund, smuk glød.

Nyd samtidig Rudolph Cares milde, rene signaturduft og den hudkærlige forkælelse i form af økologiske olier fra raps, abrikos og oliven, som tilfører fugt og gør huden smidig.

Brug Acai Body Scrub i badet, men stryg vandet af kroppen, inden du masserer huden ind med cirkulære bevægelser. Jo mindre våd, jo mere effektiv er eksfolieringen. Skyl af under rindende vand og følg op efter badet med dit foretrukne Rudolph Care kropsplejeprodukt for optimal fugt og pleje.

Anvendes 1-2 gange om ugen.

Tip fra Andrea Elisabeth Rudolph: 

Efter at have duppet huden halvtør, påfører jeg Acai Body Scrub og masserer med cirkulære bevægelser. Bliv ved ca. 20 sekunder længere, end du er vant til, så du virkelig får sat gang i blodcirkulationen. Husk at eksfoliere fødder, hæle og tæer for at få smukke, velplejede fødder.

Beskrivelse

200 ml

 1. Caprylic/Capric Triglyceride
 2. Glycerin
 3. Olea Europaea Fruit Oil* (olivenolie)
 4. Prunus Armeniaca Seed Powder* (abrikoskernescrub)
 5. Brassica Campestris Seed Oil* (rapsolie)
 6. Brassica Napus Seed Oil* (rapsolie)
 7. Sucrose Laurate
 8. Aqua
 9. Euterpe Oleracea Seed Powder (acaikernescrub)
 10. Sucrose Myristate
 11. Alcohol
 12. Parfum (naturlig)

*Ingredient from organic farming

100% of the total ingredients are from natural origin
33% of the total ingredients are from organic farming

 1. Nordic Swan Ecolabel
Go to Top