PERNILLE CORYDON Solid Bracelet Forgyldt Sterlingsølv

Hjem>SMYKKER, ARMBÅND, PERNILLE CORYDON, PE ARMBÅND>PERNILLE CORYDON Solid Bracelet Forgyldt Sterlingsølv

PERNILLE CORYDON Solid Bracelet Forgyldt Sterlingsølv

kr. 550,00

Solid Bracelet

BEYOND THE HORIZON COLLECTION

EDGE by CORYDON – en kollektion skabt med inspiration fra rå, uspoleret og dramatisk natur
med magtfuld omskiftelighed og fascinerende kontraster.
De klassiske halskæder og armbånd er både til mænd og damer..
Halskæder findes i 2 bredder 4mm og 5 mm, og i flere længder..45 cm og en justerbar 60-65 cm. Den 5 mm kan du ser : her

 

Solid armbånd fra Pernille Corydon

Super flot Solid armbånd fra Pernille Corydon. Armbåndet har et enkelt og fint unisex design, og passer derfor både til kvinder og mænd.

Armbåndet er fremstillet af forgyldt / sterling sølv og er en enkel kæde. Sæt den alene for et enkelt og stilrent look eller sæt den sammen med flere kæder for et mere personligt look.

Armbåndene her er i flere længder: 16, 18, 19, 21 cm ( 21 cm er nok mest til mænd )

Bredde armbånd: 5 mm

Forgyldt sterlingsølv
b-700-gp
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Designeren bag

Pernille Corydon er født i 1976 og voksede op i den lille by Kerteminde på Fyn. Pernilles interesse for håndværk viste sig i en tidlig alder, og gennem årene blev hendes unikke talent mere og mere tydeligt. I 2007 begyndte hun at fokusere på at designe smykker, formet og produceret af hendes egne hænder.

Inspiration

“Skabelsen er min store lidenskab. Jeg ser hele tiden nye muligheder og former. Trangen til at skabe har altid været en del af mig. Jeg finder min inspiration i mode, arkitektur, møbler, naturen og i mennesker. Jeg er meget opmærksom og observerende, og jeg ser detaljer overalt, der inspirerer mig” fortæller Pernille Corydon.

En oprigtig passion for at skabe fine og enkle smykker med kant er det fundamentale element hos smykkefirmaet Pernille Corydon. Siden starten i Danmark i 2007 har Pernille Corydon haft en klar reference og forbindelse til den skandinaviske enkelthed.

Vi er drevet af skønheden i vores omgivelser og de stærke former og linier, der findes overalt, hvis vi er opmærksomme. Ved at omfavne naturen og opfange former skabes Pernille Corydons smukke smykkekollektioner. Vi stræber efter at fortælle historier, og vi ønsker at give vores kunder mulighed for at udtrykke deres personlighed og kvindelighed ved at bære vores smykker. Når du bærer et smykke fra Pernille Corydon, så bærer du samtidig på små specielle oplevelser, som du ønsker at holde fast i og blive mindet om. Det enkle formsprog gør det nemt at kombinere smykkerne, som man har lyst.

Yderligere information

Armbånd størrelse

, , ,

Go to Top