PERNILLE CORYDON Mini Daylight Bracelet Sterlingsølv

Hjem>SMYKKER, ARMBÅND, PERNILLE CORYDON, PE ARMBÅND>PERNILLE CORYDON Mini Daylight Bracelet Sterlingsølv

PERNILLE CORYDON Mini Daylight Bracelet Sterlingsølv

kr. 400,00

Mini Daylight Bracelet

COLLECTIONS COLLECTION
Mini Daylight armbånd.
Daylight kollektionen er drevet af lysets skønhed.
Pernille Corydon siger: Vi elsker mødet mellem lys og stærke former, og vi elsker at omdanne disse visuelle møder til smukke smykker.

En af de mest populære serier fra Pernille Corydon.. Der findes ørestikkere i flere størrelser, creoler i 3 størrelser, ørekæder i flere størrelser,  halskæder og armbånd.

Rigtig fint armbånd med 6 mønter.. brug det alene eller sæt det sammen med dine andre armbånd..

15-18 cm, justerbar

b-371-s

Beskrivelse

Designeren bag

Pernille Corydon er født i 1976 og voksede op i den lille by Kerteminde på Fyn. Pernilles interesse for håndværk viste sig i en tidlig alder, og gennem årene blev hendes unikke talent mere og mere tydeligt. I 2007 begyndte hun at fokusere på at designe smykker, formet og produceret af hendes egne hænder.

Inspiration

“Skabelsen er min store lidenskab. Jeg ser hele tiden nye muligheder og former. Trangen til at skabe har altid været en del af mig. Jeg finder min inspiration i mode, arkitektur, møbler, naturen og i mennesker. Jeg er meget opmærksom og observerende, og jeg ser detaljer overalt, der inspirerer mig” fortæller Pernille Corydon.

En oprigtig passion for at skabe fine og enkle smykker med kant er det fundamentale element hos smykkefirmaet Pernille Corydon. Siden starten i Danmark i 2007 har Pernille Corydon haft en klar reference og forbindelse til den skandinaviske enkelthed.

Vi er drevet af skønheden i vores omgivelser og de stærke former og linier, der findes overalt, hvis vi er opmærksomme. Ved at omfavne naturen og opfange former skabes Pernille Corydons smukke smykkekollektioner. Vi stræber efter at fortælle historier, og vi ønsker at give vores kunder mulighed for at udtrykke deres personlighed og kvindelighed ved at bære vores smykker. Når du bærer et smykke fra Pernille Corydon, så bærer du samtidig på små specielle oplevelser, som du ønsker at holde fast i og blive mindet om. Det enkle formsprog gør det nemt at kombinere smykkerne, som man har lyst.

Go to Top