PERNILLE CORYDON Fjord Earchains Sterlingsølv

Hjem>SMYKKER, ØRERINGE, PERNILLE CORYDON, PE ØRERINGE>PERNILLE CORYDON Fjord Earchains Sterlingsølv

PERNILLE CORYDON Fjord Earchains Sterlingsølv

kr. 450,00

Fjord Earchains

SUMMER DAYDREAMS COLLECTION

Pernille Corydon siger : ‘Med denne kollektion ønsker vi at sætte drømme fri og hylde den magiske sommer..’

 

Den fineste kædeørering med en flot blå/grøn sten.. her i sterlingsølv.
Med de 10 cm har du mulighed for selv at sætte den i øret,  så der kan blive forskellige længder.
Findes i sølv og forgyldte.

 

Pernille Corydon har lavet flere kædeøreringe med forskellige sten..

Du kan se den i blå lige HER:

 

 

Sterlingsølv, amazonite sten

Str: 10 cm
e-046-s

Beskrivelse

Designeren bag

Pernille Corydon er født i 1976 og voksede op i den lille by Kerteminde på Fyn. Pernilles interesse for håndværk viste sig i en tidlig alder, og gennem årene blev hendes unikke talent mere og mere tydeligt. I 2007 begyndte hun at fokusere på at designe smykker, formet og produceret af hendes egne hænder.

Inspiration

“Skabelsen er min store lidenskab. Jeg ser hele tiden nye muligheder og former. Trangen til at skabe har altid været en del af mig. Jeg finder min inspiration i mode, arkitektur, møbler, naturen og i mennesker. Jeg er meget opmærksom og observerende, og jeg ser detaljer overalt, der inspirerer mig” fortæller Pernille Corydon.

En oprigtig passion for at skabe fine og enkle smykker med kant er det fundamentale element hos smykkefirmaet Pernille Corydon. Siden starten i Danmark i 2007 har Pernille Corydon haft en klar reference og forbindelse til den skandinaviske enkelthed.

Vi er drevet af skønheden i vores omgivelser og de stærke former og linier, der findes overalt, hvis vi er opmærksomme. Ved at omfavne naturen og opfange former skabes Pernille Corydons smukke smykkekollektioner. Vi stræber efter at fortælle historier, og vi ønsker at give vores kunder mulighed for at udtrykke deres personlighed og kvindelighed ved at bære vores smykker. Når du bærer et smykke fra Pernille Corydon, så bærer du samtidig på små specielle oplevelser, som du ønsker at holde fast i og blive mindet om. Det enkle formsprog gør det nemt at kombinere smykkerne, som man har lyst.

Yderligere information

Ring Størrelse

,

Go to Top