PERNILLE CORYDON Elinor Bracelet Sterlingsølv

Hjem>SMYKKER, ARMBÅND, PERNILLE CORYDON, PE ARMBÅND>PERNILLE CORYDON Elinor Bracelet Sterlingsølv

PERNILLE CORYDON Elinor Bracelet Sterlingsølv

kr. 400,00

TIME FOR REFLECTION COLLECTION

Elinor armbånd.

Pernille Corydon siger, at Edith, Ellen, Ella, Elinor og Esther er alle inspireret af vintage smykker, og at de sammen er en hyldest til tiden der går, vores værdier fra fortiden og de øjeblikke vi ønsker at mindes.

Skab et rigtig fint spil i din personlige sammensætning af armbånd. Eksempelvis ved at anvende et armbånd i et klassisk udtryk, som dette.

 

Sterlingsølv

Str: 15-18 cm, justerbar

 b-691-s

Beskrivelse

Pernille Corydon Elinor Sølvarmbånd

Dette Pernille Corydon Elinor sølvarmbånd, fra serien ’Elinor’  er et smukt, elegant og klassisk armbånd. Vi elsker at kombinere enkle og klassiske smykker som dette, med farve- og detaljerige smykker. Ved at anvende dine favoritfarver og –designs sammen med smykker i lette og klassiske udtryk, kan du skabe dit eget personlige look med et rigtig fint spil.
Lette og tynde armbånd som dette smukke Pernille Corydon Elinor sølvarmbånd er godt til skabe lidt luft i en sammensætning. Eksempelvis i sammensætning med ure eller kraftigere designede armbånd og armbånd med meget farve. Det smukke Elinor armbånd findes også i forgyldt sterlingsølv, det finder du her.

Kig eventuelt også efter vores eget mærket ’Lemontree’ her på siden, som kan kombineres med alle dine favoritsmykker. Eksempelvis dette elegante Pernille Corydon Elinor sølvarmbånd.

Designeren bag ’Elinor’ armbåndet

Pernille Corydon er født i 1976 og voksede op i den lille by Kerteminde på Fyn. Pernilles interesse for håndværk viste sig i en tidlig alder, og gennem årene blev hendes unikke talent mere og mere tydeligt. I 2007 begyndte hun at fokusere på at designe smykker, formet og produceret af hendes egne hænder.

Inspiration

“Skabelsen er min store lidenskab. Jeg ser hele tiden nye muligheder og former. Trangen til at skabe har altid været en del af mig. Jeg finder min inspiration i mode, arkitektur, møbler, naturen og i mennesker. Jeg er meget opmærksom og observerende, og jeg ser detaljer overalt, der inspirerer mig” fortæller Pernille Corydon.

En oprigtig passion for at skabe fine og enkle smykker med kant er det fundamentale element hos smykkefirmaet Pernille Corydon. Siden starten i Danmark i 2007 har Pernille Corydon haft en klar reference og forbindelse til den skandinaviske enkelthed.

Vi er drevet af skønheden i vores omgivelser og de stærke former og linier, der findes overalt, hvis vi er opmærksomme. Ved at omfavne naturen og opfange former skabes Pernille Corydons smukke smykkekollektioner. Vi stræber efter at fortælle historier, og vi ønsker at give vores kunder mulighed for at udtrykke deres personlighed og kvindelighed ved at bære vores smykker. Når du bærer et smykke fra Pernille Corydon, så bærer du samtidig på små specielle oplevelser, som du ønsker at holde fast i og blive mindet om. Det enkle formsprog gør det nemt at kombinere smykkerne, som man har lyst.

Du kunne også være interesseret i...

Go to Top