PERNILLE CORYDON Elinor Necklace Forgyldt Sterlingsølv

Hjem>SMYKKER, HALSKÆDER, PERNILLE CORYDON, PE HALSKÆDE>PERNILLE CORYDON Elinor Necklace Forgyldt Sterlingsølv

PERNILLE CORYDON Elinor Necklace Forgyldt Sterlingsølv

kr. 650,00

TIME FOR REFLECTION COLLECTION

Elinor halskæde.

Edith, Ellen, Ella, Elinor og Esther er alle inspireret af vintage smykker.

Sammen er de en hyldest til tiden der går, vores værdier fra fortiden og de øjeblikke vi ønsker at mindes.

Str: 55-60 cm, justerbar

n-691-gp

Beskrivelse

Pernille Corydon Elinor Halskæde

Dette Pernille Corydon Elinor halskæde, fra serien er et smukt, elegant og klassisk  smykke. Vi elsker at kombinere enkle og klassiske smykker som dette, med farve- og detaljerige smykker. Ved at anvende dine favoritfarver og –designs sammen med smykker i lette og klassiske udtryk, kan du skabe dit eget personlige look med et rigtig fint spil.
Simple og klassiske kæder som denne smukke Pernille Corydon Elinor halskæde, er god til skabe lidt luft i en sammensætning. Eksempelvis i sammensætning med tyndere kæder og kæder i andre længder, for at give et fint spil. Den smukke Elinor kæde findes også i sterlingsølv, den finder du her.

Kig eventuelt også efter vores eget mærket ’Lemontree’ her på siden, som kan kombineres med alle dine favoritsmykker. Eksempelvis denne elegante Pernille Corydon Elinor halskæde.

Designeren bag ’Elinor’ halskæden

Pernille Corydon er født i 1976 og voksede op i den lille by Kerteminde på Fyn. Pernilles interesse for håndværk viste sig i en tidlig alder, og gennem årene blev hendes unikke talent mere og mere tydeligt. I 2007 begyndte hun at fokusere på at designe smykker, formet og produceret af hendes egne hænder.

Inspiration

“Skabelsen er min store lidenskab. Jeg ser hele tiden nye muligheder og former. Trangen til at skabe har altid været en del af mig. Jeg finder min inspiration i mode, arkitektur, møbler, naturen og i mennesker. Jeg er meget opmærksom og observerende, og jeg ser detaljer overalt, der inspirerer mig” fortæller Pernille Corydon.

En oprigtig passion for at skabe fine og enkle smykker med kant er det fundamentale element hos smykkefirmaet Pernille Corydon. Siden starten i Danmark i 2007 har Pernille Corydon haft en klar reference og forbindelse til den skandinaviske enkelthed.

Vi er drevet af skønheden i vores omgivelser og de stærke former og linier, der findes overalt, hvis vi er opmærksomme. Ved at omfavne naturen og opfange former skabes Pernille Corydons smukke smykkekollektioner. Vi stræber efter at fortælle historier, og vi ønsker at give vores kunder mulighed for at udtrykke deres personlighed og kvindelighed ved at bære vores smykker. Når du bærer et smykke fra Pernille Corydon, så bærer du samtidig på små specielle oplevelser, som du ønsker at holde fast i og blive mindet om. Det enkle formsprog gør det nemt at kombinere smykkerne, som man har lyst.

Go to Top