PERNILLE CORYDON Aura Rose Ring Forgyldt Sterlingsølv

Hjem>SMYKKER, RINGE, PERNILLE CORYDON, PE RINGE>PERNILLE CORYDON Aura Rose Ring Forgyldt Sterlingsølv

PERNILLE CORYDON Aura Rose Ring Forgyldt Sterlingsølv

kr. 500,00

Aura Rose Ring

Embrace the spirit and let yourself glow. Dayglow kollektionen er et mix af vores klassiske styles kombineret med farverige sten.

Aura Rose Ring.

Str: 52 / 55, justerbar

Sten: Pink Chalcedony, 9 mm

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Find din ringstørrelse: 

1. Mål diameteren på en ring du i forvejen har.

2. Se i tabellen herunder hvilken størrelse målet svarer til.

13,4 mm / Str. 42
14,0 mm / Str. 44
14,6 mm / Str. 46
15,9 mm / Str. 50
16,5 mm / Str. 52
17,5 mm / Str. 55
18,1 mm / Str. 57
18,5 mm / Str. 58
18,8 mm / Str. 59

Få flere endnu flere muligheder!

Flere af vores ringe er justerbare og kan justeres et par størrelser op eller ned. Vælger du en justerbar ring kan du bruge den på flere forskellige fingre og skabe endnu flere kombinationer.

Designeren bag

Pernille Corydon er født i 1976 og voksede op i den lille by Kerteminde på Fyn. Pernilles interesse for håndværk viste sig i en tidlig alder, og gennem årene blev hendes unikke talent mere og mere tydeligt. I 2007 begyndte hun at fokusere på at designe smykker, formet og produceret af hendes egne hænder.

Inspiration

“Skabelsen er min store lidenskab. Jeg ser hele tiden nye muligheder og former. Trangen til at skabe har altid været en del af mig. Jeg finder min inspiration i mode, arkitektur, møbler, naturen og i mennesker. Jeg er meget opmærksom og observerende, og jeg ser detaljer overalt, der inspirerer mig” fortæller Pernille Corydon.

En oprigtig passion for at skabe fine og enkle smykker med kant er det fundamentale element hos smykkefirmaet Pernille Corydon. Siden starten i Danmark i 2007 har Pernille Corydon haft en klar reference og forbindelse til den skandinaviske enkelthed.

Vi er drevet af skønheden i vores omgivelser og de stærke former og linier, der findes overalt, hvis vi er opmærksomme. Ved at omfavne naturen og opfange former skabes Pernille Corydons smukke smykkekollektioner. Vi stræber efter at fortælle historier, og vi ønsker at give vores kunder mulighed for at udtrykke deres personlighed og kvindelighed ved at bære vores smykker. Når du bærer et smykke fra Pernille Corydon, så bærer du samtidig på små specielle oplevelser, som du ønsker at holde fast i og blive mindet om. Det enkle formsprog gør det nemt at kombinere smykkerne, som man har lyst.

Go to Top