PERNILLE CORYDON Alle 12 Stjernetegns Halskæder Forgyldt Sterlingsølv

Hjem>SMYKKER, HALSKÆDER, PERNILLE CORYDON, PE HALSKÆDE>PERNILLE CORYDON Alle 12 Stjernetegns Halskæder Forgyldt Sterlingsølv

PERNILLE CORYDON Alle 12 Stjernetegns Halskæder Forgyldt Sterlingsølv

kr. 700,00

ZODIACS COLLECTION

 • 20. Januar – 18. Februar: Vandmanden er et livligt og rebelsk lufttegn, som gerne viser vejen med nye måder at ændre verden på.
 • Pisces Necklace. 19. Februar – 20. Marts: Et mystisk vandtegn karakteriseret ved sine følelser. Fisken er fantasifuld og god til at nyde livets små glæder.
 • Aries Necklace. 21. Marts – 19. April: Vædderen er typisk modig, eventyrlysten, fyldt med energi og går gerne forrest som pioner, når nyt land skal udforskes.
 • Taurus Necklace. 20. April – 21. Maj: Jordtegnet Tyren repræsenterer det rolige, omsorgsfulde og dybfølte. Tyren er nærværende og lever i nuet.
 • Gemini Necklace. 22. Maj – 21. Juni: Dette livlige lufttegn er fyldt med nysgerrighed, humor og energi. Den typiske Tvilling er altid klar på nye spændende eventyr.
 • Cancer Necklace. 22. Juni – 22. Juli: Krebsen er omsorgsfuld af natur og har et varmt følelsesliv. Krebsen sætter pris på traditioner og har en stærk intuition.
 • Leo Necklace. 23. Juli – 22. August: Selvtillid og styrke karakteriserer dette ildtegn. Løven er modig og kreativ og elsker at udtrykke sig.
 • Virgo Necklace. 23. August – 22. September: Dette jordtegn står for elegance og perfektionisme. Jomfruen er meget omsorgsfuld og reflekteret og har en elskelig personlighed.
 • Libra Necklace. 23. September – 22. Oktober: Et yndefuldt, afbalanceret og fair lufttegn. Vægten er venlig, charmerende og social. Dette stjernetegn stræber altid efter at skabe harmoni.
 • Scorpio Necklace. 23. Oktober – 22. November: Styrke og intentisitet karakteriserer dette stjernetegn. Skorpionen er passioneret, udforsker livets dybder og lader sig guide af sine instinkter.
 • Sagittarius Necklace. 23. November – 21. December: Skytten er et ildtegn, som er kendetegnet ved sin ærlighed og generøsitet. Skytten kan også beskrives som optimistisk, sjælfuld og fyldt med energi.
 • Capricorn Necklace. 22. December – 19. Januar: Stenbukken er yndefuld og cool. Dette stjernetegn er ambitiøs og realistisk og elsker meningsfyldte udfordringer.
Str: 45-50 cm justerbar Pendant: 25 mm
Forgyldt Sterlingsølv og Sten: Rosenkvarts, Grøn Chalcedony, Grå Månesten, Akvamarin, Gul Agat, Cubic Zirconia
n-840-gp  – n-851-gp
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Designeren bag

Pernille Corydon er født i 1976 og voksede op i den lille by Kerteminde på Fyn. Pernilles interesse for håndværk viste sig i en tidlig alder, og gennem årene blev hendes unikke talent mere og mere tydeligt. I 2007 begyndte hun at fokusere på at designe smykker, formet og produceret af hendes egne hænder.

Inspiration

“Skabelsen er min store lidenskab. Jeg ser hele tiden nye muligheder og former. Trangen til at skabe har altid været en del af mig. Jeg finder min inspiration i mode, arkitektur, møbler, naturen og i mennesker. Jeg er meget opmærksom og observerende, og jeg ser detaljer overalt, der inspirerer mig” fortæller Pernille Corydon.

En oprigtig passion for at skabe fine og enkle smykker med kant er det fundamentale element hos smykkefirmaet Pernille Corydon. Siden starten i Danmark i 2007 har Pernille Corydon haft en klar reference og forbindelse til den skandinaviske enkelthed.

Vi er drevet af skønheden i vores omgivelser og de stærke former og linier, der findes overalt, hvis vi er opmærksomme. Ved at omfavne naturen og opfange former skabes Pernille Corydons smukke smykkekollektioner. Vi stræber efter at fortælle historier, og vi ønsker at give vores kunder mulighed for at udtrykke deres personlighed og kvindelighed ved at bære vores smykker. Når du bærer et smykke fra Pernille Corydon, så bærer du samtidig på små specielle oplevelser, som du ønsker at holde fast i og blive mindet om. Det enkle formsprog gør det nemt at kombinere smykkerne, som man har lyst.

Yderligere information

Stjernetegn

, , , , , , , , , , ,

Go to Top