PERNILLE CORYDON Afterglow Delicate Bracelet Forgyldt Sterlingsølv

Hjem>SMYKKER, ARMBÅND, PERNILLE CORYDON, PE ARMBÅND>PERNILLE CORYDON Afterglow Delicate Bracelet Forgyldt Sterlingsølv

PERNILLE CORYDON Afterglow Delicate Bracelet Forgyldt Sterlingsølv

kr. 500,00

Afterglow Delicate Bracelet

RAYS OF SUN COLLECTION
Vi er drevet af skønheden i vores omgivelser og de stærke former, der findes overalt, hvis vi er opmærksomme.

Armbånd med mønter og små sten i smukke farver.

I dette design er der lavet flere udgaver med forskellige sten..

Forgyldt Sterlingsølv.

 

Str: 15-18 cm, justerbar

Sten: Grey moonstone, rose quartz, white crystal

b-263-gp

Beskrivelse

Designeren bag

Pernille Corydon er født i 1976 og voksede op i den lille by Kerteminde på Fyn. Pernilles interesse for håndværk viste sig i en tidlig alder, og gennem årene blev hendes unikke talent mere og mere tydeligt. I 2007 begyndte hun at fokusere på at designe smykker, formet og produceret af hendes egne hænder.

Inspiration

“Skabelsen er min store lidenskab. Jeg ser hele tiden nye muligheder og former. Trangen til at skabe har altid været en del af mig. Jeg finder min inspiration i mode, arkitektur, møbler, naturen og i mennesker. Jeg er meget opmærksom og observerende, og jeg ser detaljer overalt, der inspirerer mig” fortæller Pernille Corydon.

En oprigtig passion for at skabe fine og enkle smykker med kant er det fundamentale element hos smykkefirmaet Pernille Corydon. Siden starten i Danmark i 2007 har Pernille Corydon haft en klar reference og forbindelse til den skandinaviske enkelthed.

Vi er drevet af skønheden i vores omgivelser og de stærke former og linier, der findes overalt, hvis vi er opmærksomme. Ved at omfavne naturen og opfange former skabes Pernille Corydons smukke smykkekollektioner. Vi stræber efter at fortælle historier, og vi ønsker at give vores kunder mulighed for at udtrykke deres personlighed og kvindelighed ved at bære vores smykker. Når du bærer et smykke fra Pernille Corydon, så bærer du samtidig på små specielle oplevelser, som du ønsker at holde fast i og blive mindet om. Det enkle formsprog gør det nemt at kombinere smykkerne, som man har lyst.

Go to Top