MAANESTEN Manni Earrings Forgyldt Sterlingsølv

Hjem>SMYKKER, ØRERINGE, MAANESTEN, ma-ØRERINGE>MAANESTEN Manni Earrings Forgyldt Sterlingsølv

MAANESTEN Manni Earrings Forgyldt Sterlingsølv

kr. 600,00

Manni øreringene er en hyldest til solsikken. Her er det gyldne blomsterhoved, beriget med den kraftfulde sten, Tigerøje, der siges at være lykkebringende i kærlighedsrelationer.

Maanestens HS22 kollektion er inspireret det stærke bånd, der findes mellem solen og solsikken.

Kollektionen, Follow The Sun, hylder nuet og kunsten at være til stede, og er som alle Maanestens smykker håndlavet på eget værkssted i Jaipur, Indien.

Materialer: genanvendt sterling sølv, belagt med 18karat guld, Tigerøje

Længde: 24 og 21 mm
Varenummer: 9762a

Beskrivelse

 

 MAANESTEN

Maanesten skaber smykker, som komplimenterer den individuelle pige/kvinde og giver hende et sofistikeret udtryk, som følger tidens trends. Maanestens smykker har et unikt udtryk, med deres sans for detalje på det enkelte smykke, den fine forarbejdning og deres evne i Maanesten til at kunne balancere nutidens tendenser på en yndefuld måde.
Alle Maanestens smykker er designet i Danmark og forarbejdet i den indiske by Jaipur, hvor de har deres egne sølv- og guldsmede. Det er den kombination af design og håndværk, som gør det muligt for Maanesten, at tilbyde høj kvalitet til en fornuftig pris.

KVINDEN BAG MAANESTEN

Smykkedesigner Lotte Venø Callesen har designet trendsættende smykker i mere end 10 år. Med Maanesten har hun skabt en stil, der former sig efter tidens ånd, og med et udtryk der kan bæres med lethed.

Go to Top