MAANESTEN Evalina Single Earring Forgyldt Sterlingsølv

Hjem>SMYKKER, ØRERINGE, MAANESTEN, ma-ØRERINGE>MAANESTEN Evalina Single Earring Forgyldt Sterlingsølv

MAANESTEN Evalina Single Earring Forgyldt Sterlingsølv

kr. 500,00

Evalina er som et lille smykkeskrin med en samling af forskellige teksturer og elementer med små og lysende ametyster. Bær øreringen alene eller match den med en af Maanestens andre unikke øreringe for at skabe dit eget look.

 

Maanestens nye AW22-kollektion NEW HORIZONS udforsker den magiske rejse, der sætter sig i sjælen. Den er drevet af en vidunderlig nysgerrighed og lyst til at mærke, se og udforske. Kollektionen er blevet skabt med et legesygt og eksperimenterende udgangspunkt.

NEW HORIZONS består af en række små og nøje udvalgte skatte, hvor hver en lille detalje og sten fortæller en historie. Sammen skaber de en fortælling om, hvem vi er, hvor vi har været, og hvor vi er på vej hen.

Hvad er det, der driver os i livet? Der får os til at længes efter det ukendte og at udforske nye
horisonter?
”Det ligger dybt i mennesket at ville rejse. Vi kan nærmest mærke en fysisk trang
til at bevæge os, udforske og opdage verden omkring os. Kollektionen udforsker
livets magiske rejse og alle de uforudsigelige ting, der kan ske, når vi har et åbent
sind,” fortæller Maanestens founder og designer, Lotte Callesen, om inspirationen bag
kollektionen.

NB  Øreringen sælges enkeltvis.

 

Maanestens smykket er lavet af genanvendt sterlingsølv (925) belagt med 18 karat guld, ametyst.

Varenummer: 9784a

Beskrivelse

 MAANESTEN

Maanesten skaber smykker, som komplimenterer den individuelle pige/kvinde og giver hende et sofistikeret udtryk, som følger tidens trends. Maanestens smykker har et unikt udtryk, med deres sans for detalje på det enkelte smykke, den fine forarbejdning og deres evne i Maanesten til at kunne balancere nutidens tendenser på en yndefuld måde.
Alle Maanestens smykker er designet i Danmark og forarbejdet i den indiske by Jaipur, hvor de har deres egne sølv- og guldsmede. Det er den kombination af design og håndværk, som gør det muligt for Maanesten, at tilbyde høj kvalitet til en fornuftig pris.

BAG MAANESTEN

Maanesten blev grundlagt i 2010 af smykkedesigner Lotte Callesen og kreativ direktør Henrik Callesen. . Med Maanesten har de skabt en stil, der former sig efter tidens ånd, og med et udtryk der kan bæres med lethed.

Go to Top