MAANESTEN Alfie Earring Sterlingsølv

Hjem>SMYKKER, ØRERINGE, MAANESTEN, ma-ØRERINGE>MAANESTEN Alfie Earring Sterlingsølv

MAANESTEN Alfie Earring Sterlingsølv

kr. 500,00

I Alfie hænger en barok ferskvandsperle, der er forenet med et gyldent element i en organisk form.

Ferskvandperler er et symbol på sandhed og oprigtighed. Bær øreringen alene eller match den med en af Maanestens andre unikke øreringe for at skabe dit eget look.

NB Øreringen sælges enkeltvis.

 

Maanestens nye AW22-kollektion NEW HORIZONS udforsker den magiske rejse, der sætter sig i sjælen. Den er drevet af en vidunderlig nysgerrighed og lyst til at mærke, se og udforske. Kollekti-onen er blevet skabt med et legesygt og eksperimenterende udgangspunkt.

Materialer: Genanvendt sterlingsølv (925) belagt med 18 karat guld, og ferskvandsperler.
Varenummer: 9786c

Beskrivelse

 

 MAANESTEN

Maanesten skaber smykker, som komplimenterer den individuelle pige/kvinde og giver hende et sofistikeret udtryk, som følger tidens trends. Maanestens smykker har et unikt udtryk, med deres sans for detalje på det enkelte smykke, den fine forarbejdning og deres evne i Maanesten til at kunne balancere nutidens tendenser på en yndefuld måde.
Alle Maanestens smykker er designet i Danmark og forarbejdet i den indiske by Jaipur, hvor de har deres egne sølv- og guldsmede. Det er den kombination af design og håndværk, som gør det muligt for Maanesten, at tilbyde høj kvalitet til en fornuftig pris.

KVINDEN BAG MAANESTEN

Smykkedesigner Lotte Venø Callesen har designet trendsættende smykker i mere end 10 år. Med Maanesten har hun skabt en stil, der former sig efter tidens ånd, og med et udtryk der kan bæres med lethed.

Go to Top