Herôme Natural Nail Whitener er en fantastisk transparant lak der fuldstændig dækker misfarvede  negle.

Lakken fremhæver den naturlige farve i hele neglen. Neglekanten bliver smuk ren og hvid og resten af neglen hudfarvet. Lakkens resultat kan ses efter bare 1 Minut og efterlader en smuk glans der er meget holdbar!

Påfør 1-2 lag afhængig af hvor misfarvet neglen er ! Lakken kan bruges også til IKKE misfarvet negle, da neglen bliver meget klar og ren og får en naturlig Fransk manicure ved blot et lag.

Fås nu også i GLAMOUR variant, som er let lyserød med smuk let pearl. Effekten er blot en kosmetisk produktmæssig blegning. Ikke en afblegning af selve neglen. Når produktet fjernes, fjernes således også effekten af Natural Nail Whitener.

Indhold: 10 ml

Varenummer: H42

 

MISFARVEDE NEGLE

Mange synes, deres negle har et gråligt/gulligt skær. Der kan være flere årsager hertil, bl.a. tørhed fra vinterkulde, acetone i lakfjerner, brug af medicin, nikotin, skrappe rengøringsmidler, men også brug af farvet lak uden at anvende Base Coat (underlak).

Herôme har en ultimativ lak – Natural Nail Whitener, som er en fantastisk transparent lak, der fuldstændig camouflerer misfarvede negle og fremhæver den naturlige farve i neglen.

Påfør 1-2 lag efter behov og se RESULTAT efter 1 minut! Rene, klare lyserøde negle med hvid neglekant. Skaller ikke af.