ENAMEL Copenhagen Lola Earring Sky Forgyldt Sterlingsølv

Hjem>en-Øreringe, SMYKKER, ØRERINGE, Enamel>ENAMEL Copenhagen Lola Earring Sky Forgyldt Sterlingsølv

ENAMEL Copenhagen Lola Earring Sky Forgyldt Sterlingsølv

kr. 350,00

Enamel Copenhagen lola Earring Sky

 

Lola øreringene fra Enamel Copenhagen er rigtig flotte med kæden der hænger rundt om ørerflippen.

Lola øreringene findes i utrolig mange farve varianter og alle udtrykker de glæde og happines.

De er flotte alene og nemme at kombinere med dine andre øreringe.

 

Der findes også armbånd og halskæde i samme serie, og som nyt har de også lavet Lola armbånd med ferskvandsperler.

 

.

Der findes også armbånd og halskæde i samme serie, og som nyt har de også lavet lola armbånd med ferskvandsperler.

Du kan se Lola halskæden i samme farve lige herhttps://ditlink.dk/vare/enamel-copenhagen-lola-necklace-sky-forgyldt-sterlingsoelv/

 

Hvis du har behov for det kan du også købe et ekstra forlænger stykke til halskæder, armbånd og ankelkæder lige her :  https://ditlink.dk/vare/enamel-copenhagen-extender-chain-forgyldt-sterlingsoelv/

 

 

Sky

Mål: 3 x 0,5 cm

Materiale : 925 sterling sølv, belagt med 18 karat guld, emalje

Varenummer E140GM

Beskrivelse

Hvis du mangler smykker er Enamel Copenhagen et rigtigt godt bud. De har smykker der passer godt til hverdag, som for eksempel Lola serien med de flotte farvede emalje kugler i alle mulige forskellige farver. Og Enamel Copenhagen Lola Earring Sky som du ser her er et frisk pust.

Se feks Lola armbåndet lige her i rainbow farven : https://ditlink.dk/vare/enamel-copenhagen-lola-bracelet-rainbow-forgyldt-sterlingsoelv/

De store statement smykker som Wave og Windy øreringene er fantastisk flotte, og de er en selvfølge til fest men kan sagtens bruges til daglig..

Du vil altid kunne finde et smykke der passer til dit tøj eller taske, da her er smykker i rigtig mange farver. Om du er ung eller ‘ældre’ vil du kunne finde dit nye yndlingssmykke hos Enamel Copenhagen. Der kommer nye kollektioner flere gange om året. Og der er altid flotte nye style med i kollektionen.

Hvornår startede Enamel Copenhagen?

Enamel Copenhagen startede i 2012 med emalje smykker. Man kan arbejde med både kold  https://da.frwiki.wiki/wiki/%C3%89mail_%C3%A0_froid og varm emalje. Emalje har de i utrolig mange farver: gul, rød, grøn, blå, sort, orange, hvid, creme…..og Enamel Copenhagen Lola Earring Sky som du ser her med forskellige flotte farver.

Nu har de også flotte ferskvandsperler og andre ægte sten i deres halskæder, armbånd, øreringe, ankelkæder og fingerringe.

Som noget rigtig smart har de forlænger kæder i forskellige længder og design du kan købe. Hvis armbåndet eller halskæden ikke er lang nok sætter du bare en forlænger kæde på og du har så 5-8 cm ekstra længde. Brug den også hvis du har et armbånd du gerne vil bruge som ankelkæde om sommeren.

Du kan jo også bruge forlænger stykkerne på de smykker du allerede har. Du kan se den mest populære forlænger kæde lige her :  https://ditlink.dk/vare/enamel-copenhagen-extender-chain-forgyldt-sterlingsoelv/ 

Smykker fra Enamel Copenhagen er flotte smykker i god kvalitet til den prisbevidste kunde. Materialer og design er der kræset om.

Go to Top