ENAMEL COPENHAGEN Earring Hoop Chain Sterlingsølv

Hjem>en-Øreringe, SMYKKER, ØRERINGE, Enamel>ENAMEL COPENHAGEN Earring Hoop Chain Sterlingsølv

ENAMEL COPENHAGEN Earring Hoop Chain Sterlingsølv

kr. 350,00

Enamel Copenhagen Earring Hoop Chain

 

Kæde øreringene fra Enamel Copenhagen er en af deres bestsellers. Nemt at sætte med krogen der automatisk finder det rigtige sted på kæden. Den falder heller ikke ud af øret med krogen.

De er flotte alene og nem at kombinere med dine andre øreringe.

 

Findes i både sølv og forgyldt.

Du kan finde den forgyldte lige her : https://ditlink.dk/vare/enamel-copenhagen-earring-hoop-chain-forgyldt-sterlingsoelv/

 

 

 

 

Earring Hoop Chain

Mål: 5,5 x 0,4 cm

Materiale : 925 sterling sølv

Varenummer E49S

Beskrivelse

Hvis du mangler smykker er Enamel Copenhagen et rigtigt godt bud. De har smykker der passer godt til hverdag, som for eksempel Lola serien med de flotte farvede emalje kugler i alle mulige forskellige farver. Og Enamel Copenhagen Earring Hoop Chain som du ser her er både klassisk pæn og med et twist af noget skævt. Det er nemt at f¨øeringen til at sidde da der er bøjlen der automatisk sidder godt i øreflippen. Bøjlen gør også at den ikke falder ud.

Se feks Lola armbåndet lige her i rainbow farven : https://ditlink.dk/vare/enamel-copenhagen-lola-bracelet-rainbow-forgyldt-sterlingsoelv/

De store statement smykker som Wave og Windy øreringene er fantastisk flotte De er en selvfølge til fest – men kan sagtens bruges til daglig..

Du vil altid kunne finde et smykke der passer til dit tøj eller taske, da her er smykker i rigtig mange farver. Om du er ung eller ‘ældre’ vil du kunne finde dit nye yndlingssmykke hos Enamel Copenhagen. Der kommer nye kollektioner flere gange om året. Og der er altid flotte nye style med i kollektionen.

Hvornår startede Enamel Copenhagen ?

Enamel Copenhagen startede i 2012 med emalje smykker. Man kan arbejde med både kold  https://da.frwiki.wiki/wiki/%C3%89mail_%C3%A0_froid og varm emalje. Emalje har de i utrolig mange farver: gul, rød, grøn, blå, sort, orange, hvid, creme… Enamel Copenhagen har mange øreringe i flotte farver.

Nu har de også flotte ferskvandsperler og andre ægte sten i deres halskæder, armbånd, øreringe, ankelkæder og fingerringe.

Som noget rigtig smart har de forlænger kæder i forskellige længder og design du kan købe. Hvis armbåndet eller halskæden ikke er lang nok sætter du bare en forlænger kæde på og du har så 5-8 cm ekstra længde. Brug den også hvis du har et armbånd du gerne vil bruge som ankelkæde om sommeren.

Du kan jo også bruge forlænger stykkerne på de smykker du allerede har. Du kan se den mest populære forlænger kæde lige her :  https://ditlink.dk/vare/enamel-copenhagen-extender-chain-forgyldt-sterlingsoelv/ 

Smykker fra Enamel Copenhagen er flotte smykker i god kvalitet til den prisbevidste kunde. Materialer og design er der kræset om.

Go to Top