A.KJÆRBEDE BILLY – DEMI TORTOISE

Hjem>SOLBRILLER>A. KJÆRBEDE solbriller>A.KJÆRBEDE BILLY – DEMI TORTOISE

A.KJÆRBEDE BILLY – DEMI TORTOISE

kr. 199,00

A.KJÆRBEDE BILLY – DEMI TORTOISE

 

 

Billy er dette års store diva, mener A. Kjærbede. En stor brille med store glas og en solid eksklusiv ramme.

Det er en brille man bemærker og som tilføjer noget ekstra hver gang du bruger den.

 

De findes i flere farver..

 

– UV 400 Beskyttelse
– Polykarbonat linser
– Højkvalitets optiske hængsler
– Rengøringspose inkluderet
– Formbar temples, med metal core

 

Lens  – 54mm, bridge – 21mm, temples – 143mm

 

Beskrivelse

A.KJÆRBEDE BILLY – DEMI TORTOISE

A. Kjærbede – god kvalitet, godt design & gode priser. Køb nye solbriller til en super pris lige her.  Enkelte, simple & dansk designede solbriller.

Se f eks Bror solbriller lige her : https://ditlink.dk/vare/a-kjaerbede-bror-brown-demi-light-brown-transparent/

Dansk design med fokus på god kvalitet & pris.

A.KJÆRBEDE er stiftet i 2017. De havde en passion om, at lave kvalitetssolbriller til en pris, hvor de fleste kan være med. Derfor startede de virksomheden A. KJÆRBEDE. Den blev grundlagt baseret på at kunne forene god kvalitet og gennemtænkte design til en overkommelig pris. Og det må vi sige at det er . Kvaliteten kan du fornemme når du ‘åbner’ for solbrillerne. Du kan mærke det er kvalitet der ikke er løs eller føles dårlig. De kommer i en ‘silicone’ pose med en pudseklud og der er også mulighed for at købe en hardcase hvis du mangler det.

A. KJÆRBEDE har rødder i den skandinaviske kultur, med et minimalistisk simpelt og modefokuseret syn. De følger med tidens store trends og holder også fast i det tidsløse og klassiske udtryk.

Alle kollektioner er inspireret af tiden og de omgivelser vi befinder os i, og bliver designet i København. De finder inspiration i alt fra kunst, design, fotografier, mennesker, mode..

Hvorfor købe solbriller fra A.Kjærbede?
A.KJÆRBEDE BILLY – DEMI TORTOISE er en flot solbrille der holder stilen. Med solbriller som disse får du noget der følger tidens trend i mange år. A.Kjærbede har både moderigtige og klassiske solbriller i mange forskellige former og farver. Og mange af modellerne er unisex, både til mænd og damer. Det er jo egentlig meget praktisk at i kan dele jeres solbriller.

I har også mulighed for at købe en hardcase solbrillerne fra A.Kjærbede kan opbevares i, hjemme eller når du bringer dem med rundt i. Hvem kender ikke til at få lagt dem i en taske og de enten bliver ridsede eller knækker.

https://ditlink.dk/vare-kategori/solbriller/a-kjaerbede/https:/

Go to Top