STINE A Petit Wawe Earring Gold With Stone - Olive

kr. 160,00

Fin lille ørestik med et banket look og en fin oliven grøn sten. Meget yndig ørestik..

Sæt den alene eller som et par…

I Stine A univers er intet forkert..:-) Tjek lige de andre flotte øreringe på webshoppen når du nu er herinde og bliv inspireret..

 

18 karat forgyldt sterling sølv og kubisk zirkon

Mål: 5 mm x 3,5 mm.

 

Varenummer: 1222-02-S
Bemærk, prisen er pr. stk.
Kategorier: ,

Beskrivelse

Designeren bag Petit Wawe Earring Gold With Stone – Olive

Kvinden bag STINE A JEWELRY hedder Stine A Johansen. Hun er kreativ, omfavnende, rummelig, smilende og elsker livet! Det ses tydeligt i hendes legefulde design af mix og match-smykker.

Hun holder til nord for København i en smuk villa. Hendes hjem er omgivet af smuk og inspirerende natur, med gamle træer og udsigt til en smuk sø. Hendes showroom er som en legeplads fyldt med alle de smykker du drømmer om. I lokalet er vintagemøbler blandet med nye designs og personlig, sofistikeret kunst. Kunst med et hint af barnlighed, i rammer på gulv og vægge. Du kan lede længe efter et hyggeligere sted.

Inspiration

Hvis Stine A ikke var blevet smykkedesigner, ville hun sikkert sælge entusiasme. Gennem drømme og under yoga i behagelige omgivelser, kommer nye kreative idéer om designs til hende. Sådan er det nok at være nonstop fuldtidsdesigner.

I sin fritid fremgår hendes entusiasme når hun danser og maler. Når hun altså ikke kaster sin kærlighed over sin familie, bestående af sin mand og deres datter.

Go to Top