STINE A Dangling White Pearl with Long Chain Earring

kr. 565,00

DANGLING WHITE PEARL WITH LONG CHAIN

Meget flot yndefuld ørehænger i forgyldt sterlingsølv med en stor, smuk ferskvandsperle.

Vær opmærksom på, at form, størrelse og farve kan variere. Ikke to ferskvandsperler er ens, hvilket er det smukke ved naturen. Naturen som du kommer helt tæt på med disse smukke ferskvandperler.

18 karat forgyldt 925 sterling sølv
Ferskvandsperle

Kæde: 5,2 cm
Ferskvandsperle: cm. 18 x 12 mm (størrelsen kan variere)

Bemærk, prisen er pr. stk.

Beskrivelse

StineA Dangling White Pearl øreringe

Disse SineA Dangling White Pearl Øreringe i forgyldt sterlingsølv, er smukke øreringe med et personligt look. De er et sæt primære øreringe, i og med at de har personlighed og taler for sig selv. De fortjener opmærksomhed!
Det disse StineA Dangling White Pearl Øreringe kan bidrage til, er et lækkert detaljerigt, smukt og personligt look. Også i din egen sammensætning af dine favoritsmykker. Et af de smykker man først ser i forbindelse med dine øreringe, er halskæden. Det kunne være den enkle og elegante halskæde du bruger allermest eller en detaljerig kæde med et smukt vedhæng. Og naturligvis ringen, som altid følger dig på dine eventyr ud i hverdagen.

Derudover er der mange muligheder for at gøre disse StineA Dangling White Pearl Øreringe til en del af et look med en større helhed. Har du flere huller i ørene, er det meget elegant og fint at anvende lettere øreringe, for et luftigt og detaljerigt udtryk. Kæde-øreringe (se eksempel her) eller ørestikkere er rigtig gode hertil. Kan du forestille dig det? Der er mange muligheder, og du kan nemt anvende netop dine favoritter.

Designeren bag ’Dangling White Pearl’ øreringe

Kvinden bag STINE A JEWELRY hedder Stine A Johansen. Hun er kreativ, omfavnende, rummelig, smilende og elsker livet! Det ses tydeligt i hendes legefulde design af mix og match-smykker.

Hun holder til nord for København i en smuk villa. Hendes hjem er omgivet af smuk og inspirerende natur, med gamle træer og udsigt til en smuk sø. Hendes showroom er som en legeplads fyldt med alle de smykker du drømmer om. I lokalet er vintagemøbler blandet med nye designs og personlig, sofistikeret kunst. Kunst med et hint af barnlighed, i rammer på gulv og vægge. Du kan lede længe efter et hyggeligere sted.

Inspiration

Hvis Stine A ikke var blevet smykkedesigner, ville hun sikkert sælge entusiasme. Gennem drømme og under yoga i behagelige omgivelser, kommer nye kreative idéer om designs til hende. Sådan er det nok at være nonstop fuldtidsdesigner.

I sin fritid fremgår hendes entusiasme når hun danser og maler. Når hun altså ikke kaster sin kærlighed over sin familie, bestående af sin mand og deres datter.

Du kunne også være interesseret i...

Go to Top