RUDOLPH CARE The Glow Keepers gaveæske

DKK 796,00

The Glow Keepers er en eksklusiv gaveæske pakket med fire produkter til ansigtet.

Produkterne er blandt favoritterne til glød; bestående af :

Facial Oil Delight

Din genvej til glød. En let og nærende ansigtsolie til alle hudtyper, som smelter ind i huden uden at fedte.

Acai Anti-stress Facial Cream Travelsize

Beroligende, fugtgivende ansigtscreme, der afstresser og plejer huden med nærende SOS-ingredienser.

Acai Eye Cream

Parfumefri øjencreme rig på effektive ingredienser med opstrammende og genopbyggende effekt.

Acai Facial Scrub Mask

Eksfolierende peeling til ansigtet, der samtidigt virker som fugtgivende maske.

The Glow Keepers er en ideel gave – til dig selv, hvis du ønsker dig blød, afbalanceret, velbeskyttet og ikke mindst strålende hud hele vinteren. Eller til en, du holder af, som du synes fortjener netop det.

 

Æsken, som omslutter de fire produkter, er certificeret med svanemærket og fremstillet af 100% genbrugsmateriale – og så er den designet af Andrea Rudolphs talentfulde søster, print- og tekstildesigner Cecilie Rudolph.

Beskrivelse

The Glow Keepers
rutinen

Rudolph Care-produkterne i The Glow Keepers udgør en nærende, revitaliserende og ikke mindst plejende glød-rutine.

Rens & scrub

Start din Glow-Keeper-rutine med at rense og eksfoliére ansigtet med Acai Facial Scrub Mask og opnå den optimale base for en sund, naturlig glød. De blide skrubbekorn fra abrikoskerner fjerner døde hudceller fra din hud og efterlader den blød og fuld af liv fra den øgede blodcirkulation. Hvis du har tid, kan du lade produktet sidde som en maske i 15-20 minutter – eller lidt længere, hvis du har lyst til det. Skyl af med lunkent vand. Skrubbemasken efterlader en rig, plejende ”hinde” på din hud, efter du har skyllet den af, som styrker og beskytter huden hele dagen/natten.

Ansigtsolie & creme

Når huden er ren, tør og klar til flere produkter, kan du dosere 3-5 dråber Facial Oil Delight mellem håndfladerne, varme olien op og fordele den let over ansigt, hals og bryst. Følg op med Acai Anti-stress Facial Cream; dosér en smule creme mellem håndfladerne, varm cremen op og fordel den over det samme område. Facial Oil Delight balancerer din hud med et højt indhold af sesamolie og giver den de bedste forudsætninger for at stråle af liv og vitalitet. Anti-stress Facial Cream ”forsegler” alt den gode næring fra ansigtsolien, samt beroliger, skaber ro og nærer huden i dybden med naturlige ”afstressere” som kamille og rød solhat.

Øjencreme

Acai Eye Cream er det sidste trin i din Glow-Keeper-rutine. Dosér en smule øjencreme på en finger og dup forsigtigt over og under øjnene. Den milde creme er særligt udviklet til de delikate øjenomgivelser, hvor cremens fornemmeste opgave er at omfavne linjer – dine smilerynker får lov til at blive, mens tørhedsrynkerne erstattes af et velplejet og ”genoptanket” look. Acai Eye Cream er skånsom, helt fri for parfume og går ikke på kompromis med den synlige effekt på huden. Du kan med fordel også duppe en lille smule øjencreme mellem brynene og i tindingerne for at imødekomme eventuelle linjer eller tørhed.

Go to Top