PERNILLE CORYDON Venus Ring Sterlingsølv

kr. 500,00

Venus Ring

A SKY FULL OF DREAMS COLLECTION

Venus ring med twistede detaljer.

 

Pernille Corydon siger :

Med kollektionen “A sky full of dreams” hylder vi den fortryllende natur og de magiske steder, som kan sætte vores tanker og fantasi fri.

Venus ringen er med det spiralformede mønster helt dragende at kigge på.. Nemt at sætte sammen med alle dine andre ringe..
Ringene er justerbare i størrelserne.
Sterlingsølv
Str: 52, 55 justerbar
 r-234-s

Find din ringstørrelse: 

1. Mål diameteren på en ring du i forvejen har.

2. Se i tabellen herunder hvilken størrelse målet svarer til.

 

15,2 mm / Str. 48
15,9 mm / Str. 50
16,5 mm / Str. 52
17,5 mm / Str. 55
17,8 mm / Str. 56
18,1 mm / Str. 57
18,5 mm / Str. 58
19,1 mm / Str. 60
19,7 mm / Str. 62
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Designeren bag

Pernille Corydon er født i 1976 og voksede op i den lille by Kerteminde på Fyn. Pernilles interesse for håndværk viste sig i en tidlig alder, og gennem årene blev hendes unikke talent mere og mere tydeligt. I 2007 begyndte hun at fokusere på at designe smykker, formet og produceret af hendes egne hænder.

Inspiration

“Skabelsen er min store lidenskab. Jeg ser hele tiden nye muligheder og former. Trangen til at skabe har altid været en del af mig. Jeg finder min inspiration i mode, arkitektur, møbler, naturen og i mennesker. Jeg er meget opmærksom og observerende, og jeg ser detaljer overalt, der inspirerer mig” fortæller Pernille Corydon.

En oprigtig passion for at skabe fine og enkle smykker med kant er det fundamentale element hos smykkefirmaet Pernille Corydon. Siden starten i Danmark i 2007 har Pernille Corydon haft en klar reference og forbindelse til den skandinaviske enkelthed.

Vi er drevet af skønheden i vores omgivelser og de stærke former og linier, der findes overalt, hvis vi er opmærksomme. Ved at omfavne naturen og opfange former skabes Pernille Corydons smukke smykkekollektioner. Vi stræber efter at fortælle historier, og vi ønsker at give vores kunder mulighed for at udtrykke deres personlighed og kvindelighed ved at bære vores smykker. Når du bærer et smykke fra Pernille Corydon, så bærer du samtidig på små specielle oplevelser, som du ønsker at holde fast i og blive mindet om. Det enkle formsprog gør det nemt at kombinere smykkerne, som man har lyst.

Yderligere information

Ring Størrelse

,

Go to Top