PERNILLE CORYDON Thilde Necklace Forgyldt Sterlingsølv

>, HALSKÆDER, PERNILLE CORYDON, PE HALSKÆDE>PERNILLE CORYDON Thilde Necklace Forgyldt Sterlingsølv

PERNILLE CORYDON Thilde Necklace Forgyldt Sterlingsølv

DKK 600,00

 
MAGICAL MOMENTS COLLECTION

Den fineste Thilde necklace med smukke detaljer og en lys grønlig Ametyst. Inspireret af den forgangne tid.

Pernille Corydon: ‘Stenen glimter i lyset og fortæller sin egen unikke historie. De yndefulde vedhæng kan bære på mystiske hemmeligheder og smukke minder. Smykkerne minder os om at værdsætte de små øjeblikke.’

Vi er så vilde med den nye stil fra denne talentfulde designer – hun imponerer hver gang!

I serien Thilde findes også øreringe, som sammen med halskæden udgør et smuk og elegant sæt. Dog kan du også kombinere halskæden med dine egne favoritter.
Thilde øreringene i forgyldt sterlingsølv finder du her, eller i forslagene under produktbeskrivelsen længere nede på siden.

 

Str: 44-52 cm, justerbar

Vedhæng: 24 mm

Sten: Grøn Ametyst 6 mm

 

 n-199-s

Beskrivelse

Pernille Corydon Thilde halskæde

Denne Pernille Corydon Thilde halskæde i forgyldt sterlingsølv, er et smukt og elegant smykke med personlighed. Grundet dens flotte detaljer, står den rigtig flot i sig selv, og du kan derfor vælge at bære den alene.
Derudover elsker vi at kombinere halskæder, som denne Pernille Corydon Thilde halskæde, med enkle og klassiske kæder, for et smukt spil.  I sammensætning med simple kæder i flere længder, skabes der et elegant udtryk med luft. Du kan bruge alle dine favoritter, eller du kan finde gode bud til en kombination her og i forslagene under beskrivelsen. Eksempelvis en kraftigere kæde eller kæder i andre længder. Thilde halskæden findes også i forgyldt sterlingsølv, den finder du her.

Kig eventuelt også efter vores eget mærket ’Lemontree’ her på siden. Her finder du smykker, som kan kombineres med alle dine favoritsmykker. Eksempelvis denne elegante Pernille Corydon Thilde halskæde.

Designeren bag ’Thilde’ halskæden

Pernille Corydon er født i 1976 og voksede op i den lille by Kerteminde på Fyn. Pernilles interesse for håndværk viste sig i en tidlig alder, og gennem årene blev hendes unikke talent mere og mere tydeligt. I 2007 begyndte hun at fokusere på at designe smykker, formet og produceret af hendes egne hænder.

Inspiration

“Skabelsen er min store lidenskab. Jeg ser hele tiden nye muligheder og former. Trangen til at skabe har altid været en del af mig. Jeg finder min inspiration i mode, arkitektur, møbler, naturen og i mennesker. Jeg er meget opmærksom og observerende, og jeg ser detaljer overalt, der inspirerer mig” fortæller Pernille Corydon.

En oprigtig passion for at skabe fine og enkle smykker med kant er det fundamentale element hos smykkefirmaet Pernille Corydon. Siden starten i Danmark i 2007 har Pernille Corydon haft en klar reference og forbindelse til den skandinaviske enkelthed.

Vi er drevet af skønheden i vores omgivelser og de stærke former og linier, der findes overalt, hvis vi er opmærksomme. Ved at omfavne naturen og opfange former skabes Pernille Corydons smukke smykkekollektioner. Vi stræber efter at fortælle historier, og vi ønsker at give vores kunder mulighed for at udtrykke deres personlighed og kvindelighed ved at bære vores smykker. Når du bærer et smykke fra Pernille Corydon, så bærer du samtidig på små specielle oplevelser, som du ønsker at holde fast i og blive mindet om. Det enkle formsprog gør det nemt at kombinere smykkerne, som man har lyst.

Du kunne også være interesseret i...