Noella Celina Crossover Taske Karrygul Lille

Hjem>TASKER, NOELLA, TASKE>Noella Celina Crossover Taske Karrygul Lille

Noella Celina Crossover Taske Karrygul Lille

kr. 499,00

NOELLA CELINA CROSSOVER TASKE

Dette er den nye Cecilia taske, som Noella har skiftet navn på. Den hedder altså nu Celina.

Her finder du lillesøsteren til den super populære Celia ( tidligere Caja )  Crossover Taske. Crossover taske, som er praktisk indrettet med to lommer foran, hvori der er to rum i hver. Tasken har Noella logo indeni, samt et større rum og et rum med lynlås.

Der er både en kort og lang rem med. Den ene med nitter.

Sæt tasken cross-over eller bare over skulderen, meget anvendelig med de 2 forskellige remme der følger med.

Se også de mange andre farver de findes i…

 

Højde: 15 cm

Længde: 25 cm

Bredde: 7 cm

Farve: Karrygul
Materiale: 100% kunst-ruskind
Kategorier: , ,

Beskrivelse

Noella Celina Crossover taske

En crossbody som denne Noella Celina crossover taske er uundværlig. Det helt perfekte og allermest praktiske valg til både hverdag og fest. En crossbodytaske sidder super komfortabelt, og kan placeres så den ikke kommer i vejen. Hverken for shopping, dans eller alt andet hverdagen byder på.

En crossbody taske som denne fede Noella Celina crossover taske, kan fuldende ethvert outfit. Tasker er nemlig med til at sætte den sidste prik over i’et, som gør dit outfit fuldendt. Det fungerer både til funklede, farverige outfits, og til de mere afdæmpede og neutrale outfits. Kort sagt er fede crossbody tasker uundværlige i en garderobe, og man kan kun få for lidt af dem!

En accessorie som denne Noella Celina crossover gør så meget for et outfit. Derfor kan man godt mene, at den er et form for smykke i helheden af outfittet. Kombinér derfor tasken med dine favoritsmykker, og en lækker og personlig finish. Eventuelt flere halskæder i flere længder sat sammen med en detaljerig halskæde, samt et par fede øreringe.

Du kan endda opbevare make-up og ekstra smykker i tasken, så du altid har mulighed for at tilføje detaljer til dit outfit! Få fingrene i din helt egen Noella Celina Crossover taske med det samme.

Designeren bag denne Noella Celina Crossover taske

Noella er inspireret af den skandinaviske minimalisme, men som ikke lader sig begrænse. Noella tilbyder moderne og stilbevidste piger og kvinder muligheden for at pryde deres garderobe med modetøj og accesiories der har et smukt og feminint touch der gør, at du er up-to date med tidens seneste trends indenfor mode og fashion.

En crossover taske kaldes også en crossbody taske, og er en type af taske, der aldrig går i mode. Denne klassiske taske er en nødvendighed i enhver garderobe, og den egner sig perfekt til mange situationer. Hvis du ikke allerede har en crossover taske i din garderobe, kan du udforske udvalget her hos Noella.  Crossover tasker i forskellige stilarter.

Crossover tasker

Noella tasker er kendt for sin skandinaviske stil, som primært er kendetegnet ved enkelt og tidløst design. Dette afspejles også i vores udvalg af lækre crossbody tasker, som alle er enkle og med flotte detaljer, som gør dem essentielle i enhver garderobe.

Hvis din garderobe trænger til et pift af nyt liv, kan en ny taske gøre meget. Accessories bør være en fast integreret del af enhver garderobe, og det er kun en fordel, hvis de aldrig går af mode. Vores tasker er udvalg med henblik på at være tidløse, og dermed får du dig en taske, som kan følge dig i mange år frem.

Hos Noella  går vi op i kvalitet, og alle taskerne er fremstillet i lækre kvalitetsmaterialer. Der er lagt vægt på det gode håndværk, hvilket betyder, at alle taskerne har et smukt finish, som gør dem til en fornøjelse at have med sig.

Den perfekte crossbody taske til byturen

En crossbody taske er det perfekte valg til byturen. Her er der plads til alt det nødvendigt – eksempelvis pung, telefon og en smule makeup. Samtidig er det muligt at have tasken over skulderen, hvilket betyder, at den ikke kommer i vejen, når der skal danses.

En taske kan altid bruges til at pifte et outfit op. Mange kvinder har en svaghed for flotte tasker og smukke sko, fordi de altid kan tilsætte noget ekstra til et hverdagsoutfit. På samme tid kan de gøre dit festlige look endnu smukkere, hvis du har de helt rigtige accessories tilsat.
En smart taske er mere end opbevaring – det er en måde, hvorpå du kan udtrykke din personlighed og samtidig gøre en god investering. En kvalitetstaske kan holde længe og være brugbar, så længe du blot passer på den. Og hvilken kvinde vil ikke passe på sin dyrebare taske? Den kan jo trods alt indeholde alt fra make-up, parfume, pung, mobiltelefon, kalender, tørklæde, høretelefoner og mange flere ting, som har stor betydning for os kvinder.

Du kunne også være interesseret i...

Go to Top